Home » , » Φήμες και γεγονότα.

Φήμες και γεγονότα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 5:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Συμφωνώ με όσους λένε πως ο covid 19 είναι υπαρκτός και επικίνδυνος. Ανήκει σε οικογένεια ιών. “Οι περισσότεροι κορονοϊοί προκαλούν στον άνθρωπο συνήθως λοιμώξεις του ανώτερου αναπνευστικού, αλλά μπορούν να προκαλέσουν και πνευμονία. Είναι η αιτία του 10-15% των λοιμώξεων του αναπνευστικού συστήματος”... γράφει η εγκυκλοπαίδεια”. Επίσης “η οικογένεια των ιών αυτών είναι πιο ανθεκτική από άλλους ιούς. Αντέχει στις συνθήκες του γαστρεντερικού συστήματος”.

Θεωρώ αξιόπιστους τους γιατρούς. Θεωρώ πως τα εμβόλια είναι απαραίτητα και πως χωρίς αυτά θα είχαν πεθάνει εκατομμύρια, όπως πέθαναν από πχ ευλογιά, ασθένεια που έχει εξαφανιστεί χάρη στον εμβολιασμό.
“Κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα υπολογίζεται ότι η ευλογιά προκάλεσε 300-500 εκατομμύρια θανάτους”. “Η τελευταία διάγνωση ατόμου που προσεβλήθη από ευλογιά με φυσικό τρόπο καταγράφτηκε στις 26 Οκτωβρίου 1977”.

Όμως κατανοώ και την καχυποψία των άλλων. Ορισμένες φήμες – υπερβολές που έχουν γραφτεί, προσβάλουν τη λογική μας. Ούτε λίγο ούτε πολύ μας μιλάνε για ένα Αρμαγεδδών, έναν σούπερ ιό και λοιπά. Ότι είναι ζωντανό, έχει DNA ή RNA, μεταλλάσσεται από γενιά σε γενιά.

Ο ιός αυτός μεταλλάχθηκε από κάποιο ζώο και πέρασε στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα στοιχεία δείχνουν φυσική μετάλλαξη, καθώς είναι εντελώς άσκοπο να φτιάξουν ένα ιό για στρατιωτικούς λόγους, που χτυπάει κυρίως ηλικιωμένους αρρώστους, όσους δηλαδή δεν μπορούν να πολεμήσουν.
Αλλά άνθρωποι που είναι καχύποπτοι, έχουν και τα δίκια τους. Πρώτα από όλα γενικά με τα εμβόλια παίζονται παιχνίδια. Όχι για ελέγχο, αυτός επιτυγχάνεται με το σανό που μας ταΐζουν τα ΜΜΕ, για χρήμα.

Βλέπουμε πως εταιρείες σκοτώνονται ποια θα έχει περισσότερα δικαιώματα άρα και κέρδη από εμβόλια και φάρμακα. Αυτές ακριβώς οι εταιρείες πληρώνουν για διασπορά ειδήσεων που συμφέρει τις ίδιες και βλάπτουν τους ανταγωνιστές. Πολλά από αυτά τα ψέματα δημιουργούν πανικό και σύγχυση.

Ακούσαμε πχ για ένα εμβόλιο που κατασκευάζει η Ρωσία. Και κάποιες άλλες χώρες αμέσως το απέρριψαν. Δεν πρέπει ούτε να απορρίπτουμε, ούτε να υιοθετούμε, αν δεν έχουμε στοιχεία. Αν δεν αποφασίσουν οριστικά οι επιστήμονες.

Τα εμβόλια συνήθως έχουν αυστηρές προδιαγραφές. Και χρειάζεται χρόνος να εγκριθούν, γιατί μιλάμε για την υγεία εκατομμυρίων. Παρόλα αυτά υπάρχουν σκάνδαλα. Ένα από πιο γνωστά είναι τα 16.000.000 άχρηστα πειραματικά εμβόλια του Αβραμόπουλου. Σκάνδαλο στο οποίο ήταν μπλεγμένος ο γνωστός δεξιός ψάλτης. Επειδή κάποιοι είναι κομπογιαννίτες, δεν σημαίνει πως πρέπει να απορρίψουμε την Ιατρική, αλλά τους άχρηστους και τους ψεύτες.

Στο θέμα του ιού η ίδια η κυβέρνηση δημιουργεί σύγχυση με τα αντιφατικά που λέει και κάνει. Αναγνώστρια, με την οποία δεν συμφωνώ, έγραψε κάτι ενδιαφέρον.
Το hoax του μήνα : "έχουμε περισσότερα κρουσμάτα απ' ότι στην καραντίνα"

ΟΧΙ: έχουμε περισσότερα τεστ Δίμηνο καραντίνας (12/3 με 12/5) 104.000 τεστ 2140 θετικοί. Ποσοστό 2% 1-12 Αυγούστου 140.000 τεστ 1488 θετικοί. Ποσοστό 1%
Συμπέρασμα: έχουμε 2 φορές λιγότερα κρούσματα ανά τεστ.”

Επομένως η κυβέρνηση έλεγε ψέματα πριν, αφού τα “λιγοστά” κρούσματα οφείλονταν στα ελάχιστα τεστ.
Η γνώμη μας είναι πως και τότε και τώρα γίνονται πολύ λιγότερα τεστ από όσο πρέπει (τώρα ειδικά στους τουρίστες), πράγμα που καταγγέλλουμε συνέχεια. Αυτό όμως δε σημαίνει πως μιλάμε για “γρίπη” αλλά αντίθετα για παρουσίαση μιας απατηλά καλής εικόνας για επικοινωνιακούς λόγους.

Είναι άλλο πράγμα ο πραγματικός κίνδυνος από τον ιό, τον οποίο δεν πρέπει να υποτιμήσουμε, κι άλλο η εκμετάλλευση από την κυβέρνηση για να περάσει άσχετα φασιστικά μέτρα και να λεηλατήσει το δημόσιο χρήμα.
Το ότι είναι κοράκια δεν αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν πτώματα. Αντίθετα στα πτώματα μαζεύονται τα όρνεα και τα σκουλήκια.

Τα μέτρα της κυβέρνησης δεν έχουν σχέση με τη δημοσία υγεία, αλλά με τον έλεγχο και το χαράτσωμα. Όμως αυτό δεν σημαίνει (ξαναλέμε) πως δεν υπάρχει κίνδυνος. Υπάρχει, όπως υπάρχει και η εκμετάλλευση κάθε καταστροφής από επιτήδειους.

Το Σεπτέμβρη ανοίγουν σχολεία. Θα φέρουν 100% την ευθύνη, όπως έχουν για τον τουρισμό. Αν το κάνουν όπως λένε, την πατήσαμε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger