Home » , » Ποιος θα μας σώσει απ' αυτή τη δικτατορίσκο και το σινάφι της;

Ποιος θα μας σώσει απ' αυτή τη δικτατορίσκο και το σινάφι της;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 | 12:01 π.μ.

Πηγή: Ηλίας Σμήλιος - f/b

Ναι τα σχολεία πρέπει να λειτουργήσουν καθημερινά και με όλα τα παιδιά! Αλλά με 20 και 25 παιδιά στο τμήμα που νομοθέτησε μεταξύ άλλων αθλιοτήτων η εκπρόσωπος των Α(χ)ρίστων στο ΥΠΑΙΘ Ν. Κεραμέως, η χρήση μάσκας και τα διαφορετικά διαλείμματα όχι "αυξημένα μέτρα προστασίας" αλλά απολύτως τίποτα δεν είναι!

Μόνο σοβαρό μέτρο η ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ σε κάτω από 15 (όπως γίνεται και στα άλλα κράτη, μη πειραματόζωα της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ).
Και συνακόλουθα η ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ/ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ για την λειτουργία των επιπλέον ολιγάριθμων τμημάτων καθώς και των ΚΑΘΑΡΙΣΤ(ΡΙ)ΩΝ για τον συνεχή καθαρισμό των σχολικών χώρων, η ΕΥΡΕΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ή στην ανάγκη η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΔΙΠΛΗ ΒΑΡΔΙΑ.

Προϋπόθεση για όλα τα παραπάνω η ΓΕΝΝΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, αντί για συνεχή δωράκια στους υπουργικούς φίλους όπως τα 12εκατομμύρια για την αγορά των παντελώς άχρηστων tablets. Μόνο μ' αυτά άλλωστε θα προσλαμβάνονταν κοντά 1,000 εκπαιδευτικοί και θα λειτουργούσαν ανάλογα επιπλέον ολιγάριθμα τμήματα. Πού να βάλεις κι όλα τα κονδύλια για διαδικτυακούς παρόχους, και λοιπά "σκόιλ ελικικού" που μας ετοιμάζει, τους μεγαλόσχημους κυβερνητικούς φίλους να ταΐσει...

ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger