Home » , » Κοκκινοσβέρης κατάντησε ο Κούλης από τις "φίλιες" φάπες

Κοκκινοσβέρης κατάντησε ο Κούλης από τις "φίλιες" φάπες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Αυγούστου 2020 | 11:42 μ.μ.

Κοίτα που θα φτάσουμε να συμπονούμε τον Κούλη που κατάντησε κοκκινοσβρέρκης και μάλιστα από αλλεπάλληλες καρπαζιές που τρώει από ανθρώπους της παράταξης του.

Προηγουμένως είχαμε ανάρτηση για τα "σκαμπίλια" που έφαγε σε δημόσια θέα από ένα σύμβουλό του ο Μητσοτάκης σχετικά με το ταξίδι του Τουρκικού πλοίου Oruc Reis.

Για το ίδιο θέμα μίλησε ο θεωρούμενος Σαμαρικός και «αυθεντία» για τα όσα διαδραματίζονται στην διεθνή σκακιέρα.  Ιωάννης Μάζης.
Ο τύπος γνωστός εθνικιστής και "τουρκοφάγος" και έχει το πόστο του καθηγητή Γεωπολιτικής και Οικονομικής Γεωγραφίας στο Πανεπιστήμιο Αθήνας.
Αρθρογραφεί σε μιλιταριστικά ΜΜΕ, είναι απ' τους "αγαπημένους" καλεσμένους του Σκάι, και του αποδίδεται ότι είναι ένα από τα στελέχη του "βαθύ κράτους". (Υπήρξε διευθυντής του Ινστιτούτου Αμυντικών Αναλύσεων, του υπουργείου άμυνας, διδάσκει στις μεταπτυχιακές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και της Ελληνικής Αστυνομίας κ.α).

Αναφέρουμε όλα αυτά για να δείξουμε πόσο οδυνηρά ήταν τα χαστούκια -αν το έκανε με παρότρυνση του φίλου του Α, Σαμαρά δεν μπορεί να το γνωρίζουμε- που έριξε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του Focus 103,6.

Μιλώντας κι αυτός για το ίδιο θέμα, την αποστολή δηλαδή του Oruc Reis, είπε επί λέξη: “Πρόκειται για κανονική παραβίαση και ξεκάθαρη παράνομη ενέργεια Το σκάφος το τουρκικό μπαίνει μέσα με διάταξη έρευνας, με ταχύτητα έρευνας, άρα διεξάγει έρευνα. 
Εχουμε μια διαρκεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος από την Τουρκία προσβλητική εξευτελιστική και συνεχή". 

Περιέργεια έχουμε να δούμε τώρα τα γαλάζια σανοφάγα. που γράφει και ένας σύντροφος, τι θα βρουν να πούνε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger