Home » , » Θα πέσουν καμπάνες, γιατί είμαστε ακομβίωτοι κι αξύριστοι.

Θα πέσουν καμπάνες, γιατί είμαστε ακομβίωτοι κι αξύριστοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 10:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Βρήκα μες στην Εκκλησία, το μαλάκα το λοχία.
Παλιό ρουφιάνο στο στρατό,
ένα αρχίδι και μισό, ένα αρχίδι δεξιό.

Κάποτε σα φανταράκι, νέος ψάρακας εγώ,
μ' έτρεχε στις αγγαρείες, βλαστημώντας το Χριστό.

Τώρα σ' αυτή την ηλικία, θέλω να ρίξω μια μπουνιά.
Άντε γαμήσου ρε λοχία, εσύ κι η μάνα σου ξανά!

Άντε γαμήσου ρε λοχία, εσύ κι η μάνα σου ξανά!

Μην ψαρώνεις νέος. Δε λέω για τον πραγματικό λοχία στο στρατό. Ξέρεις πως δεν πάω Εκκλησία.
Λέω γι αυτόν που μας επιβάλει η ΝΔ.

Έχουμε αστική δικτατορία. Οι συνταγματάρχες τα έκαναν σκατά παλιότερα. Σειρά των γαλάζιων βαθμοφόρων.

Έρχονταν που λες ο λοχίας, ο Εσατζής, στη Χούντα, και σου έλεγε ως και τι να ακούσεις! Ίδια κι απαράλλαχτα μέτρα από τότε. Απαγόρευση κυκλοφορίας, περιορισμός συγκεντρώσεων, φίμωτρο...

Είχαμε ιό και τότε. Είχαμε, γιατί κολλήσαμε από κάτι χουντικά σταγονίδια. Και μείναμε γύψο 7 χρόνια!

Σε λίγο να μου το θυμηθείς: Θα πέσουν καμπάνες, γιατί είμαστε ακομβίωτοι κι αξύριστοι. “Τσίμπα 150 ευρώ να δεις πως ξυρίζεις και το κεφάλι”!
- Να πάρω 4 μέρες κράτηση; Μπορώ;

“Ρε, γιατί διαβάζεις αυτό το site των κομμουνιστών; Είσαι αναφερόμενος”!
Λέει ένας λοχίας της Εξημέρωσης. “Παίρνονται φασιστικά μέτρα, γιατί κυκλοφορούν πολλοί ηλίθιοι”! Συμφωνώ, στις εκλογές έγινε χαμός από μαλάκες.
Συνωστίστηκαν όλοι οι δεξιοί βλάκες σ' ένα μαντρί και να τα αποτελέσματα. Αυτά και δεν ασχολούμαι άλλο με ψόφιες γλώσσες.

Αλλά ο Μητσοτάκης έχει σχέδιο. Να μας ξεκάνει όλους.

Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα; Ο ένας λόγος είναι που δεν έγιναν τεστ στους τουρίστες. Ο άλλος είναι για να μας κλείσει πάλι μέσα. Τους καλάρεσε η πέτσινη λίστα.

Στα νησιά δεν κολλάει, μόλις όμως γυρίσεις από διακοπές, την έβαψες! Θα κολλήσεις και τους άλλους “ανεύθυνε”! Καλά αυτός ο ιός έχει πυροκροτητή; GPS; Ενεργοποιείται στην Αθήνα; Μόλις φτάσεις... πνευμονία;

Ωράριο πάντως έχει σίγουρα. Κυκλοφορεί μετά τις 12 σαν κάτι βρικόλακες. Σου λέει ο Δράκουλας ο νεότερος “την ίδια καταστροφή φέρνουμε, άρα ίδιες συνήθειες”...

Μας ρήμαξε ο Μωυσής ο Β'. Είπε πως θα μας περάσει από τη θάλασσα, όχι πως θα τα κάνει όλα θάλασσα και θα βρεθούμε στον πάτο!

Και που είναι η Γη της Επαγγελίας, ρε καθίκι; Εκεί που έχει η σύζυγος τις υπεράκτιες, αλλά είναι ακριβό το εισιτήριο.

Κι εμείς Δεκαπενταύγουστο δεν έχουμε ένα ευρώ! Τα πήραν όλα οι κουμπάροι. Υπέρκομψη η Μαρέβα, δώσε τώρα κάνα φράγκο.

Τον πυρετό του δεν δίνει ο τσιφούτης! Μόνο οι συγγενείς τρώνε. Οι άλλοι όχι μόνο κοιτάμε, αλλά πληρώνουμε στο τέλος και τη λυπητερή.

“Μάνα, θα βγω με την Μαρία. 
- Μάσκα να πάρεις. 
- Τι μάσκα ρε μάνα;”
Ερωτευμένα είναι τα παιδιά, τι αποστάσεις να κρατήσουν; Δυο μέτρα δεν τον έχει κανείς, όσο προικισμένος και να 'ναι. Το μεγαλύτερο πέος είναι σχεδόν μισό μέτρο!Δεν φτάνει!
Για τον κορονοϊό... Για άλλα μια χαρά είναι.

Βέβαια ο εθνικός γκόμενος σκοπεύει να μας βάλει μεγαλύτερο. Πόσο; Όσο μπήκε το Τουρκικό στην ΑΟΖ. Ευτυχώς είμαστε συνηθισμένοι από τα Μνημόνια και δεν πονέσαμε καθόλου! Μάλιστα τους τον ακουμπήσαμε κι εμείς! Γιατί το είπαν οι φίλοι μας οι Αμερικάνοι όταν τους είπαμε πως
Θέλουμε βοήθεια!”: “- Να πα να γαμηθείτε! Κάντε έρωτα, όχι πόλεμο”!

Αυτά τα κάνει ο Κούλης για μη δώσει το επίδομα παιδιού. Γιατί τόσα παιδιά θα πιάνονταν αυτό το καλοκαίρι! Δεν μίλαγε για προφυλακτικά καλύτερα; Και το AIDS σκοτώνει.

Έλα ρε Καλλιόπη, να σώσουμε εμείς την πατρίδα! Εδώ μέσα! Θα βάλω στον υπολογιστή φωτογραφίες παραλίας και θα το κάψουμε! Βάλε και μια κατσαρόλα με αλατόνερο μπροστά στον ανεμιστήρα, να νιώσω θαλασσινό αεράκι! Προσοχή μη βραχούν τα καλώδια και γίνει της Μεταμόρφωσης...

Που να πας θάλασσα; Να μπεις σε λεωφορείο; Πλάκα κάνεις; Κι όταν φτάσεις να σου πει ο δημοσιογράφος “που είναι η μάσκα” και να σε φακελώσουν στα κανάλια; Βρέχεται, ρε ηλίθιε, στο νερό!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger