Home » , » Θαύμα: Ο κατά δήλωση του, άθεος Τσίπρας, μετατράπηκε σε υμνωδό της Παναγίας/

Θαύμα: Ο κατά δήλωση του, άθεος Τσίπρας, μετατράπηκε σε υμνωδό της Παναγίας/

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 | 11:23 μ.μ.

Δεν είχαμε σκοπό να σχολιάσουμε το θλιβερό μήνυμα, που έγραψε με αφορμή την σημερινή γιορτή της Παναγιάς, ο Αλέξης Τσίπρας, στον λογαριασμό του στο f/b.

Κι αυτό, γιατί αρχικά υποθέσαμε ότι ήταν μια "πατάτα" που έκανε συνεργάτης του. Ακόμα δεν αποκλείαμε κάποιοι να έχουν χακάρει τον λογαριασμό που διαθέτει στο διαδίκτυο, ο πρώην πρωθυπουργός.

Το σκεπτικό μας ήταν ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνει κάτι τέτοιο αφού θα αποδεχθεί εντελώς ατελέσφορο, ένας παρουσιαζόμενος επικεφαλής "αριστερού" κόμματος, να κάνει τέτοια χαζά "ανοίγματα" στο "χριστεπώνυμο πλήρωμα".

Είναι αντιληπτό ότι το θρησκευόμενο εκλογικό σώμα θα θεωρήσει ότι έχει έχει πολύ καλύτερους πολιτικούς ηγέτες να εμπιστευτεί, από έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος  «άθεο, άθρησκο, ανύμφευτο με αβάπτιστα τέκνα κι εντελώς αθεόφοβο», που έγραφε ο Μπογδάνος.
Υποθέταμε ότι αυτό θα του έλεγε η εμπειρία του.

Οταν όμως διαπιστώσαμε ότι η τοποθέτηση Τσίπρα ανακυκλώνεται από όλες τις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μπήκαμε στον πειρασμό να γράφουμε δυο λόγια.

Δεν είναι φυσικά κάτι που μας εντυπωσιάζει. Και στο παρελθόν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ μας μιλούσε για την "ιστορική προσφορά" της εκκλησίας, και σε όλη την διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας "προσκυνούσε" το εγχώριο Ιερατείο.

Δεν έχει χτυπήσει όμως κόκκινο η υποκρισία του, όταν σήμερα μας γράφει ότι: "Ο λαός μας τιμά σήμερα την Παναγία. Την Aνύμφευτη Nύμφη, την Υπέρμαχο Στρατηγό, την Ελεούσα, τη Γιάτρισσα, τη Θαλασσινή, την Παρηγορήτρα. Τη Μάνα που προστατεύει τους αδύναμους και σκέπει τους αδικημένους. Που συγχωρεί και δεν τιμωρεί, και το όνομά της βρίσκεται στα χείλη όσων αισθάνονται ότι έχουν την ανάγκη της..";

Και το λέμε αυτό γιατί μπορεί να κατανοήσουμε ότι ένας που έχει δηλώσει δημόσια  ότι είναι "άθεος και δεν πιστεύει", Συμπλήρωνε μάλιστα στην σχετική συνέντευξη που είχε δώσει σε εφημερίδα: "Με τον αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο οι σχέσεις μου είναι πολύ καλές και έχουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο συζητήσεις για όλα τα θέματα. Εκτιμώ και σέβομαι τα πιστεύω τους αλλά έχω την δική μου κοσμοθεωρία και δεν μου αρέσει να κρυβόμαστε".

Τώρα πώς έγινε να μας πει ένα ψαλμό που θα άρμοζε να τον ακούγαμε από τον 'άγιο" Πειραιά, Σεραφείμ. δεν ξέρουμε. Μπορεί να του ήρθε καμιά "θεία επιφοίτηση".

Ας βγει όμως, τώρα, ο Τσίπρας να δηλώσει "πεπλανημένος" και να αποκηρύξει τις προηγούμενες απόψεις του, αφού μας παρουσιάστηκε "λάτρης" των επουράνιων θαμώνων.

Τι ζούμε στην εποχή της κανονικότητας!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Αυγούστου 2020 στις 8:23 π.μ.

Σαν τον τσοπανη ο Τσιπρας που γυριζει την καπα του αναλογα
με το φυσημα του αερα Κυνηγος ψηφων ηταν παντα και δεν ειχε
ποτε συνεπεια λογων και εργων Καποτε το επαιζε αθεος παριστα
νοντας τον κομμουνιστη Τωρα το παιζει Μαρια η παρηγο
ρητρα Αντε μετα να τον παρεις αυτον στα σοβαρα και να του ανα
θεσεις τη διακυβερνηση της χωρας Αμ δε

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger