Home » , » ΕΣΕΙΣ χρειάζεστε εμβόλιο φιλότιμου, κύριε Μητσοτάκη

ΕΣΕΙΣ χρειάζεστε εμβόλιο φιλότιμου, κύριε Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 | 10:13 π.μ.

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, 6/8/20

Ο πρωθυπουργός είχε το θράσος χθες 5/8/20 να επικαλεστεί το «φιλότιμο» της κοινωνικής πλειοψηφίας ως το αναγκαίο «εμβόλιο» ενάντια στο 2ο κύμα της πανδημίας.

Προφανώς εννοεί πως η … αφιλότιμη κοινωνική πλειοψηφία φταίει πoυ:

- Δεν έγιναν καθόλου μόνιμες προσλήψεις υγειονομικών στην δημόσια περίθαλψη τους τελευταίους πέντε μήνες ενώ αρκετές κατηγορίες συμβασιούχων υγειονομικών κινδυνεύουν με απόλυση το επόμενο τρίμηνο

- Ο πρωθυπουργός δεν τήρησε ούτε καν την ίδια του την δέσμευση του Μαρτίου πως το επικουρικό υγειονομικό προσωπικό θα μονιμοποιόταν με αποτέλεσμα να έχουμε ήδη απολύσεις γιατρών

- Κουκουλώνονται κενά με λογική «άρπα κόλλα» αναγκαστικών μετακινήσεων γιατρών από ΚΥ σε νοσοκομεία, από νοσοκομεία σε νησιά κλπ με αποτέλεσμα την υπερεξουθένωση και αυτών των λίγων υπηρετούντων

- Η κυβέρνηση πρώτα επί 2 μήνες επέβαλε ένα τυφλό οριζόντιο συλλήβδην lock down για «κρυφτούλι» από τον ιό το οποίο ΔΕΝ εκμεταλλεύθηκε για ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ, και μετά τους επόμενους μήνες εφάρμοσε την πρακτική «στην πλατεία κολλάει, στα μπουζούκια δεν κολλάει – στο μετρό κολλάει, στο αεροπλάνο δεν κολλάει – από φουκαρά κολλάει, από τουρίστα δεν κολλάει» συρόμενη πίσω από σκοπιμότητες εξυπηρέτησης μεγάλων επιχειρηματικών συμφερόντων.

- Μετά τα «χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια» προχωρούν κανονικότατα οι ρυθμίσεις ιδιωτικοποίησης των δημόσιων νοσοκομείων μέσω ΣΔΙΤ, συμβολαίων με «δωρητές», εργολαβιών ή μετατροπής δημόσιων υγειονομικών φορέων σε Α.Ε.

- Τέθηκαν σε λειτουργία μόλις 160 νέες κλίνες ΜΕΘ από τις 560 που υπήρχαν πριν την πανδημία κι αυτές με «δανεικό» προσωπικό μετακινημένο από άλλα τμήματα.

- Το αλαλούμ με την ιχνηλάτηση και με το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ συνεχίζεται ίδιο και απαράλλακτο με το 2ο κύμα της πανδημίας όπως και με το 1ο.

- Τα Μέσα Ατομικής Προστασίας (μάσκες και αντισηπτικά) για τον πληθυσμό εξακολουθούν να αποτελούν πεδίο αισχροκέρδειας από «άξιους επενδυτές».

- Η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» της πλασάροντας αντιφατικές οδηγίες ως δήθεν «επιστημονικό ορθολογισμό» και θυσιάζοντας την επιστημονική αλήθεια στα οικονομικά συμφέροντα και τις πολιτικές σκοπιμότητες έχουν δώσει «πεδίον δόξης λαμπρόν» σε ακροδεξιούς σκοταδιστές και συνωμοσιολόγους  να πουλάνε επικίνδυνες ανορθολογικές και μεταφυσικές ανοησίες σε μέρος του πληθυσμού

Αγαπητέ κύριε πρωθυπουργέ, ευτυχώς η κοινωνική πλειοψηφία διαθέτει αντισώματα φιλότιμου και το απέδειξε περίτρανα στο 1ο κύμα της επιδημίας. Η «ατομική ευθύνη» είναι σε ΕΣΑΣ, όχι στον πληθυσμό. Η αγωνιστική ευθύνη είναι σε μας για να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική σας.

Αυτοί που χρειάζονται εμβόλιο φιλότιμου είναι η κυβέρνηση και συνολικά το αστικό πολιτικό σύστημα, οι χρυσοδάκτυλοι της οικονομικής ολιγαρχίας και οι παπαγάλοι τους.

Όμως ακόμα κι αν υπάρξει ποτέ τέτοιο εμβόλιο, μάλλον όλοι αυτοί θα πάθουν αμέσως αλλεργία.

Πηγή: Αριστερή Ριζοσπαστική Συνεργασία Ιατρών (Α.Ρ.Σ.Ι.)
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

6 Αυγούστου 2020 στις 10:49 π.μ.

Καλα δεν ειπαμε ολοι μασκες σε κλειστο χωρο; *αυτοι* γιατι δεν υπακουουν; αρα δεν ειναι πειθαρχημενοι οι.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger