Home » , » Μπάτσοι θα αξιολογούν αν οι απόψεις μας στο διαδίκτυο χρήζουν "ποινικής αξιολόγησης"

Μπάτσοι θα αξιολογούν αν οι απόψεις μας στο διαδίκτυο χρήζουν "ποινικής αξιολόγησης"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 | 5:12 μ.μ.

Δεν πρέπει να προσπεράσουμε αδιάφορα την σημερινή είδηση η οποία μας γνωστοποιεί ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, έδωσε εντολή στην Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να ανιχνεύει στο διαδίκτυο όλα τα σχετικά δημοσιεύματα που περιέχουν απόψεις για την πανδημία, και την αντιμετώπισή της από την κυβέρνηση, και όσα κατά την άποψη των μπάτσων περιέχουν "παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας" να τα στείλουν  στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας "προς ενημέρωση και ποινική αξιολόγηση". 

Είναι μια εξέλιξη καθ' όλα επικίνδυνη που μπορεί να αποβεί σε προσπάθεια φίμωσης του διαδικτύου. 
Αν υποθέταμε ότι ο Χρυσοχοϊδης, έδινε εντολή να τεθούν σε προτεραιότητα οι έρευνες για καταγγελίες που υπάρχουν σχετικά με την παραπληροφόρηση που υπάρχει στο Ιντερνετ για το θέμα του κορονοϊού, θα το καταλαβαίναμε.

Να διατάσσει όμως τους μπάτσους να σαρώνουν το διαδίκτυο και οι ίδιοι να εκτιμούν ποια κείμενα παραπληροφορούν και περιέχουν συνωμοσιολογικές θεωρίες, είναι κάτι που μόνο ένας εντελώς άσχετος υπουργός θα μπορούσε να κάνει.
Πέρα απ' τις χιλιάδες εργατοώρες που θα καταναλωθούν, από τους μπάτσους, -αυτό είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει- το θέμα είναι ότι πιθανόν πολλοί χρήστες του διαδικτύου να μπουν σε περιπέτειες άνευ λόγου και αιτίας.
Ποια είναι τα προσόντα των μπάτσων οι οποίοι θα εκτιμήσεις ότι οι απόψεις μας ενδέχεται να χρήζουν "ποινικής αξιολόγησης" και τις αποστέλλουν στον εισαγγελέα για τα περαιτέρω; 

Το να διατάζουν προκαταρκτικές έρευνες οι εισαγγελείς το κάνουν με την ευκολία που αναπνέουν. Και δεν απαιτείται καμιά μπογδάνικη καταγγελία. Αρκεί να γράψει έναν χρήστης του διαδικτύου ένα σκωπτικό σχολιάκι για πυρπόληση του Σκάι, ή να "εντοπίσει" το "θολωμένο από το χασίσι μυαλό", δημοσιογράφων που επισκεπτόταν το Μέγαρο Μαξίμου κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.  

Υ.Γ: Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, ας κάνουμε την πρόταση μας από που πρέπει να ξεκινήσουν οι εισαγγελικές διώξεις. Και η παρακάτω υποψήφια βουλευτής της Ν.Δ/. είναι ίσως η πιο αρμόζουσα περίπτωση:

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

4 Αυγούστου 2020 στις 9:12 μ.μ.

Δεν είναι άσχετος ο Χρυσοβορίδης! Υπουργός κρατικής καταστολής μισς συνειδητής μισοσκεπασμένης τυραννίας των εκμεταλλευτών σε βάρος μας κι εντελώς αδίστακτους είναι. Υπουργός κοινοβουλευτικής αντιδαστικότατης εξουσίας μιας μειοψηφίας που μασκσρεύτηκε από έναν κσλπονοθευτικό εκλογικό νόμο και ελέω αποχής σε απόλυτη πλειοψηφία ενός λόχου χειροκροτητών βουλευτίσκων, και τίποτε άλλο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger