Home » , » Ρόμπα ο έμμισθος υπάλληλος της κυβέρνησης, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου (Βίντεο)- Γλέντι στο twitter με τον ανασχηματισμό

Ρόμπα ο έμμισθος υπάλληλος της κυβέρνησης, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου (Βίντεο)- Γλέντι στο twitter με τον ανασχηματισμό

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 | 6:31 μ.μ.

Σε χάσιμο χρόνου θα αποβεί κάθε προσπάθεια να κάνεις πολιτικό σχολιασμό για το κυβερνητικό σχήμα που προέκυψε μετά τον σημερινό ανασχηματισμό.

Οπότε η σωστή αντιμετώπιση του ανασχηματισμού - οπερέτα είναι αυτή με την οποία τον αντιμετωπίζουν οι χρήστες του twitter οι οποίοι επικεντρώνονται σε σκωπτικές και χλευαστικές τοποθετήσεις, μια μικρή γεύση των οποίων θα σας παραθέσουμε παρακάτω.

Πριν απ' αυτό όμως και έχοντας την πρόθεση να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο, θα σας παραθέσουμε ένα βιντεάκι.
Σ' αυτό ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης κάνει δημοσίως ρόμπα τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου (Εναν δημοσιολόγο ο οποίος πέρα του ότι ήταν (είναι;) μυστικοσύμβουλος του Κ. Μητσοτάκη, όπως έχει γραφτεί, σήμερα εισπράττει παχυλή αργομισθία σαν "σύμβουλος επικοινωνίας και Τύπου στον διευθύνοντα σύμβουλο της Κτιριακές Υποδομές ΑΕ).

Το πώς γλίτωσε το εγκεφαλικό ο "έμμισθος υπάλληλος της κυβέρνησης" είναι να απορεί κανένας. Και το πιο απίστευτο στο παρακάτω βιντεάκι είναι ότι μπροστά στον "ποταμό" απαξιωτικών σχολίων που δεχόταν ο Παπαδημητρίου, το μόνο που βρήκε να προσάψει στον κατήγορο του ήταν ότι εργαζόταν "βραδινές βάρδιες στον flash".

Δείτε το βιντεάκι είναι απόλαυση:


Και σκηνές απ' το "γλέντι" στο twitter μα αφορμή τον ανασχηματισμό.










Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger