Home » , » ΚΙΜ, σώσε μας!

ΚΙΜ, σώσε μας!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 | 4:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 “Η Λομβαρδία είναι περιφέρεια της βόρειας Ιταλίας από τις μεγαλύτερες της χώρας. Η συνολική της έκταση είναι 23.000 τετρ. χιλ. και ο πληθυσμός 10.103.969. Κυριότερη πόλη, πρωτεύουσα της Λομβαρδίας είναι το Μιλάνο”.

Έχει πληθυσμό όσο περίπου η Ελλάδα (10,8 εκ.). Όπως ξέρουμε όσοι παρακολουθούμε τα νέα για τον κορονοϊό η περιοχή έχει σοβαρό πρόβλημα. Από τις 7 έως τις 20 Σεπτεμβρίου είχαν 3.034 επίσημα κρούσματα. Εμείς πόσα είχαμε το ίδιο διάστημα; Από 4 - 17 Σεπτέμβρη 3.402! Ποιος είπε λοιπόν πως δεν γίναμε Ιταλία, όσον αφορά τον ιό;

Και μια σημαντική επισήμανση. Τα τεστ που κάνουμε, είναι ελάχιστα σε σύγκριση με άλλες χώρες. Άρα τα κρούσματα μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από τα 15.595.

Οι ίδιοι οι γαλάζιοι παραδέχονται πως αρχές Αυγούστου είχαμε 8 άτομα στην εντατική. Σήμερα έχουμε 78! Αυτό που δεν λένε είναι πως ήρθαν τουρίστες χωρίς τεστ, χωρίς κανένα ουσιαστικό έλεγχο. Και κολλήσαμε και φαλιρίσαμε χάρη στο νέο Μωυσή, που στο εξής θα λέγεται νέος Τιτανικός αφού δεν μας πέρασε από τη θάλασσα, μας βούλιαξε!

Δεν έχει επίσης νόημα να πούμε τα επίσημα στατιστικά καθώς πιστεύουμε πως η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη από ότι λένε.

Σε ό,τι αφορά στην Αττική, σύμφωνα με το ίδιο το υπουργείο, από συνολικά 337 κλίνες ΜΕΘ έχουν διατεθεί 248 για νοσήματα εκτός κορονοϊού. Συν τα 78 του κορονοϊού, έχουμε μόνο 11 κενές! Υπολογίζουν ως το τέλος της εβδομάδας να έχουν άλλες 24, σύνολο 35! Αυτό ξέρουμε όλοι τι σημαίνει: Αν τελειώσουν οι ΜΕΘ, θα αυξηθούν γεωμετρικά οι θάνατοι, αφού ασθενείς που νοσούν σοβαρά δεν θα έχουν καμία υποστήριξη. Οι 1.200 ΜΕΘ που μας έλεγε ο Κιλικίας τι ήταν; “Μακέτο” όπως θα έλεγε κάποιος πρώην “καταλληλότερος”. Παραμύθια της δεξιάς.

Και βέβαια έχουμε δεκάδες σχολεία με κρούσματα. Ακόμα και νηπιαγωγεία! Όμως οι μαθητές θα συνεχίσουν να στριμώχνονται σε αίθουσες και να κολλάνε τους ηλικιωμένους στο σπίτι! Σωστά κάνουν τα παιδιά αγώνες όπου ζητάνε καθηγητές, καθαρίστριες, αίθουσες κλπ. Αλλά τα κανάλια τα λένε όπως θέλουν. Δήθεν “δεν θέλουν οι μαθητές να φορέσουν μάσκες”. Δεν θέλουν να κολλήσουν και ξέρουν καλά πως ώρες μέσα σε κλειστό χώρο σα σαρδέλες δίπλα ο ένας στον άλλο, κινδυνεύουν.

Η δημοσιογραφική αλητεία των τηλεοπτικών βόθρων δεν έχει προηγούμενο. Έχουν φάει το σκασμό, το κατανοούμε. Όμως το έχουν παρακάνει ακόμα και για γλείφτες. Πλημμυρίσαμε από τα σάλια τους! Ας παραδεχτούν επιτέλους πως στον τουρισμό τα έκανε σκατά ο σιτιστής φασιστικών ορνέων! Όπως προβλέψαμε τι θα γίνει στον τουρισμό (φάε τη σκόνη μας Παΐσιε) έτσι και όσον αφορά τα σχολεία λέμε πως είναι ανάγκη να σταματήσει το έγκλημα. Να ανοίξουν όπως λένε οι εκπαιδευτικοί και οι πραγματικοί επιστήμονες. Δίνοντας τα απαραίτητα σε Υγεία – Παιδεία κι όχι σε “σκοιλ εληκικού”, περιπάτους κηφήνων, πέτσινες λίστες και μίζες σε όπλα!

Αλλά οι μπάτσοι θα κόβουν πρόστιμα στις πλατείες! Στα μέσα μεταφοράς γίνεται χαμός, στις δουλειές οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να πάνε και άρρωστοι για να μην απολυθούν, τα παιδιά θα είναι με τις ώρες στα κοτέτσια αλλά θα φταίνε όσοι βγαίνουν μετά τα μεσάνυχτα!

Να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στους μπάτσους, γιατί εμείς στο ΚΚΕ εσχάτως τους αγαπάμε πολύ.

“Τούτοι οι μπάτσοι που 'ρθαν τώρα

Τι γυρεύουν τέτοιαν ώρα”...

Κάθε δικτατορία απαγορεύει την κυκλοφορία. Και κάθε Κατοχή επίσης.

Να γίνουν τεστ; Ούτε λόγος! Αυτά είδαν οι Ολλανδοί και είπαν όσοι “έρχονται από Ελλάδα καραντίνα”! Μην τα συζητάτε αλήτες, ρουφιάνοι, “δημοσιογράφοι”, όλος ο πλανήτης μας φτύνει να μη βασκαθούμε για την “επιτυχία” μας, να περάσουμε και την Ιταλία!

Πάμε για χρυσό! Στα νοσοκομεία όλοι αδέρφια!

Σε δυο μήνες, με τα σχολεία, φέρτε μας - φέρτε μας τη Βραζιλία!

ΚΙΜ, σώσε μας!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger