Home » , » Στον κόσμο του ...

Στον κόσμο του ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020 | 7:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο εθνικός μας γκαντέμης, είναι ο καρπαζοεισπράκτορας της ΕΕ. Καμιά έκπληξη, όταν είσαι δούλος, τρως που και που καμιά σφαλιάρα, για να σου θυμίζουν ποιος είναι τ’ αφεντικό.

Ακόμα μια φάπα λοιπόν από την ΕΕ, που έκανε τα χατίρια της Τουρκίας, αλλά τα ΜΜΕ πανηγυρίζουν! Όχι για το ξύλο που μας ρίχνουν, αλλά για τα κοψίδια που κατεβάζουν αμάσητα. Τρώνε του σκασμού, όμως δε σκάνε, γιατί τρώνε δημόσιο χρήμα.

Από κοντά κι οι μαϊμούδες με τις πέτσινες δημοσκοπήσεις. «Τρισευτυχισμένοι οι πολίτες» που μένουν άνεργοι, που βάζουν λουκέτο, που αρρωσταίνουν, που καταστρέφονται, που λεηλατούνται και πνίγονται! Άρα, ρίξτε μας κι άλλο ξύλο, μας αρέσει!

Ο υιός του Δρακουμέλ ξέρει πως στην πραγματικότητα ο κόσμος τον φασκελώνει. Είναι έκπληκτος, αγανακτισμένος, απελπισμένος και μόνο χάρη στις υπόλοιπες αστικές συμμορίες, που κάνουν συμπολίτευση, μένει στην καρέκλα της εξουσίας, για να τρώει αυτός κι η συμμορία του το δημόσιο χρήμα.

Όμως η φθορά της κυβέρνησης είναι τεράστια. Η ΝΔ, που βγήκε χάρη στη νοθεία του εκλογικού νόμου και την αποχή των αηδιασμένων από την κοροϊδία, ήταν πάντα μειοψηφία. Γι' αυτό τρέμει κάθε λαϊκή κινητοποίηση, κάθε μορφή αμφισβήτησης, που της θυμίζει πως δεν εκπροσωπεί τους πολλούς, ελάχιστα παράσιτα.

Έτσι καταφεύγει στο φασισμό και τους νεοναζί. Εδώ θα σταθούμε λίγο. Ο Σαμαράς θεωρείται από αρκετούς είναι πιο δεξιός από τη Μητσοτάκη. Λάθος! Ο Μητσοτάκης είναι ακροδεξιός, αυτό που λέγαμε παλιά μοναρχοφασίστας.

Από την εποχή της Αποστασίας, οι νεοναζί είχαν πάντα καλές σχέσεις με την οικογένεια ανθρωποφάγων. Ο Επίτιμος των βρικολάκων άλλωστε φρόντισε να βγάλει όλους τους χουντικούς εγκληματίες από τη φυλακή. Και οι ναζί τον βοηθάνε.

Μεταξύ Χρυσής Αυγής και Μητσοτάκη υπήρχε και υπάρχει συνεργασία. Το Σαμαρά δεν τον χώνευαν, γιατί τον μισούσε ο Μητσοτάκης. Στις στημένες εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ βγήκε με τις ψήφους των ακροδεξιών.

Στα μέσα δικτύωσης τα φασιστόμουτρα είναι αυτά που στηρίζουν τη κυβέρνηση σε κάθε παράλογη ενέργεια, ειδικά εναντίον των εργαζομένων. Τα ναζιστικά troll μετακόμισαν από την τρομοκρατική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στη ΝΔ. Επέστρεψαν στο γαλάζιο μαντρί, όπου κρύβονταν από την πτώση της δικτατορίας.

Η ΝΔ παίρνει μια σειρά από χουντικά μέτρα. Ταυτόχρονα φροντίζει να βολέψει τα ναζιστικά παλιοτόμαρα. Ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου η γαλάζια συμμορία φρόντισε να κλείσει το μάτι στους ακροδεξιούς φονιάδες βολεύοντας τη ναζιάρα Ζαρούλια και μόνο, αφού τους έκραξε το Σύμπαν, έκαναν πίσω.

Είναι οι ίδιοι ξεβράκωτοι με τις περικεφαλαίες των συλλαλητηρίων, που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν παιδιά. Είναι η νέα ομάδα κρούσης της ΦΟΝΝΕΔ, οι απόγονοι του Καλαμπόκα και των παλιών Κενταύρων.

Θέλει τους ναζί. Έχει ανάγκη τους ψήφους αλλά κυρίως την αναισχυντία τους, την ξεδιαντροπιά τους, τη δίψα τους για αίμα.

Εμείς οφείλουμε να τσακίσουμε κάθε φασισμό, κι αυτό θα κάνουμε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger