Home » , , » Αλλά Μητσοτάκη θέλατε, το 23%, Χάροντα παίρνετε.

Αλλά Μητσοτάκη θέλατε, το 23%, Χάροντα παίρνετε.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 | 8:45 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Προφανώς οι δημοσκόποι ρωτάνε μόνο τα μεγάλα αφεντικά, τους γλείφτες τους και το σόι του βρικόλακα Μητσοτάκη.

Ο δικτάτορας πρόκειται να πάρει νέα μέτρα ώστε να αφανίσει εντελώς τους εργαζόμενους και τους ανέργους. Τους συνταξιούχους έχει αναλάβει να στείλει στον άλλο κόσμο ο “δημοφιλέστερος” Κικίλιας.

Προτάσεις ΣΟΚ στην εργασία” γράφει η Εφημερίδα των Συντακτών.

Ακόμη πιο ελεύθερες οι απολύσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να γίνουν πιο ελεύθερες οι απολύσεις, αφού τα μόνα πράγματα που είναι ελεύθερα σ' αυτή τη χώρα είναι οι απολύσεις κι ο κορονοϊός.

Ο Δρακουλάκης όμως θα βρει τρόπο. Ίσως το αφεντικό όχι μόνο θα απολύει τον υπάλληλό του, αλλά και τους συγγενείς του ακόμα κι αν δεν εργάζονται στην επιχείρησή του!;

Από βολεμένους κηφήνες θα καθορίζεται ο κατώτατος μισθός. Αυτοί ξέρω τι θα πουν. “Αφού έτσι κι αλλιώς δεν ζούνε οι εργαζόμενοι με τα ψίχουλα, κόβονται και τα ψίχουλα”. Μισθός τέλος! Μόνο σκλάβοι από δω κι εμπρός.

Κατάργηση Ελάχιστου Εγγυημένου εισοδήματος ή Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, πείτε το όπως θέλετε. Ανθρωποφάγοι είναι, ναζί, τέτοια μέτρα θα πάρουν. Είχαμε πει προεκλογικά πως έχει σκοπό να το μειώσει στο μισό. Τώρα μπαίνει πρόταση να καταργηθεί τελείως. Χειρότερα από ότι περιμέναμε. Για να ξαφνιαστούμε εμείς, φανταστείτε κάποιοι άλλοι.

400.000 θεόφτωχοι που παίρνουν το ΚΕΑ (ΕΕΕ) ας κατέβουν στο δρόμο, να πουν τη γνώμη τους.

Το ίδιο και τα εκατομμύρια των εργαζόμενων.

Φρόντισαν και για την ευθανασία των ηλικιωμένων, μην τα αφήσουν όλα στον Κικίλια. Πρώτα ενοποιούνται όλα τα προνοιακά επιδόματα και μετά κόβονται. Γιατί να τα κόψεις ένα – ένα δε λέει, ξοδεύεις χρόνο.

Όπως έλεγε ένας παρανοϊκός αυτοκράτορας “μακάρι να είχε ο λαός ένα λαιμό να τον κόψω να ησυχάσω”. Πραγματοποιεί την ευχή ένας άλλος ανισόρροπος.

“Κόψτε τις συντάξεις” λέει η επιτροπή βρικολάκων. Βέβαια λέει και “δώστε λεφτά στους πλούσιους”. Γιατί τα λεφτά πάνε στα λεφτά!

Τι να την κάνεις τη σύνταξη ρε φτωχομπινέ; Δώσε την στον πλούσιο που ξέρει να ζει. Φροντίζει ρε ο Σωτήρας, ο νέος Μωυσής! Ποιους; Τους δικούς του. Τα αφεντικά του. Μην μείνει κι αυτός άνεργος...

Η “Δημοκρατία” (είναι όνομα αυτό για ακροδεξιά φυλλάδα;) έγραψε:

Ο Άδωνις τριπλασιάζει το όριο των απευθείας αναθέσεων! Μιλάμε για τρομερή μάσα. Δεν θα γίνεται καν διαγωνισμός για την καλύτερη προσφορά!

Πω πω κονόμες! Μεγάλοι περίπατοι που έρχονται! Ζαρντινιέρα κοψοχρονιά:1.101.101,10! Να μουρλαθεί κι ο Χορν στον άλλο κόσμο.

Μια ζωή την έχουμε! Να μας κατακλέψουνε, να το καταλάβουμε, τι σκατά ψηφίσαμε.

Εμ βέβαια τόσα φράγκα από τους εργαζόμενους, το κόψιμο του ΚΕΑ, τις συντάξεις, κάποιος πρέπει να τα ληστέψει. Να τα πάρει νόμιμα εννοώ. Αυτό πραγματικά είναι λόγος να πανηγυρίζει κάθε λαμόγιο και κομματόσκυλο. Τριπλασιασμός πλιάτσικου! Πετάει η ομάδα!

Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;

Άκουσαν χάρη οι γαλοπούλες και χαρήκαν.

Μια θα τη γλυτώσει ρε!

Οι άλλες με γέμιση θα γεμίσουν τα στομάχια των Αμερικάνων κι όχι μόνο.

Αλλά Μητσοτάκη θέλατε, το 23%, Χάροντα παίρνετε.

Οι υπόλοιποι τι φταίνε;

Σχεδόν σε τίποτε. Λέω σχεδόν γιατί, όταν είσαι πλειοψηφία, φροντίζεις να μη σε καπελώνει η μειοψηφία.

Κι όσο είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, μέχρι να τα πάρουν οι τράπεζες, τόσο αυτοί λεηλατούν και καταστρέφουν.

Για τον κορονοϊό μη φοβάστε, θα πάμε από πείνα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger