Home » , , » Από που αντλεί το θράσος του ο "Μακελάρης" να δημοσιοποιεί τόσο επικίνδυνες απόψεις χωρίς να τον ενοχλεί κανένας;

Από που αντλεί το θράσος του ο "Μακελάρης" να δημοσιοποιεί τόσο επικίνδυνες απόψεις χωρίς να τον ενοχλεί κανένας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 | 10:14 μ.μ.

Θεσμολάγνοι φυσικά δεν είμαστε και μακριά από εμάς κάθε πρόθεση επίκλησης της "δικαιοσύνης" τους για καραμπινάτα φαινόμενα που λογικά αυτεπάγγελτα θα έπρεπε να έχουν παρέμβει οι "λειτουργοί της Θέμιδας".

Μπορούμε όμως να εκφράσουμε μια απορία. Από που πηγάζει η τόση ασυδοσία του σαλταρισμένου φασίστα Στέφανου Χίου και εκτός απ' τα εμετικά αντικομμουνιστικά του -κυριολεκτικά γελοία- πρωτοσέλιδα του, προβάλλει τόσο επικίνδυνες απόψεις, σχετικά με την πανδημία, χωρίς να τον ενοχλεί κανένας;

Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας για να σχολιάσουμε το φαιδρό σημερινό κείμενο του "Μακελάρη" που βασίστηκε πάνω σε μια ανάρτηση δεξιάς ιστοσελίδας, για να γράψει απίστευτες ηλιθιότητες σε βάρος του ΚΚΕ και του γ.γ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αλλού στα σταθούμε.

Οι περαστικοί χτες έξω απ' τα περίπτερα, αντίκρυσαν τον τίτλο της φυλλάδας ο οποίος με ξύλινα γράμματα "προειδοποιούσε"  ότι το εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα δημιουργήσει "μεταλλαγμένους ανθρώπους, ζόμπι".. 

Ουσιαστικά δηλαδή ο Στέφανος Χίος παρότρυνε τους αναγνώστες του να μην κάνουν το εμβόλιο κατά της πανδημίας όταν αυτό κυκλοφορήσει. (Πήγε δηλαδή ένα βήμα πιο μπροστά από τον Κύπριο ιεράρχη ο οποίο επιθυμεί την δημιουργία "ομάδας ορθόδοξων επιστημόνων" για να εξετάσει ποιο εμβόλιο είναι το κατάλληλο για το θρησκευόμενο πλήρωμα. Ο Σ. Χίος έβγαλε την "διάγνωσή" του για το αποτέλεσμα των εμβολίων).

Θέτουμε, λοιπόν μια --ρητορική- ερώτηση που απευθύνεται προς κάθε αρμόδιο. Πριν λίγο καιρό όλα τα ενημερωτικά ΜΜΕ ανέφεραν την είδηση ότι ο "υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδης έδωσε εντολή στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛΑΣ να συλλέξει στοιχεία δημοσιευμάτων και αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία προτρέπουν τους πολίτες με θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον κορονοϊό" και να κινηθούν εναντίων τους ποινικές διαδικασίες.

Δεν γνωρίζουμε τι αποτέλεσμα είναι αυτή η διαταγή του υπουργού μπάτσων και καταστολής, και πόσο ανταποκρίθηκαν στην εντολή από τους φυσικό τους προϊστάμενο τα "σαΐνια" της "Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος".

Αυτό όμως στο οποίο δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα για να το αντιληφθεί κανένας, είναι ότι ο Στ. Χίος προβάλλει με κάθε τρόπο τέτοιου μεγέθους θεωρίες συνομωσίας, που αμφιβάλουμε αν θα το τολμούσε και ο Λιακόπουλος.

Και εδώ τίθεται το αυτονόητο ερώτημα. Από που αντλεί το θράσος του ο "Μακελάρης" να δημοσιοποιεί τόσο επικίνδυνες απόψεις χωρίς να τον ενοχλεί κανένας;  

Στην προκειμένη περίπτωση δεν μιλάμε απλώς για γραφικές αντιλήψεις που μπορεί κανείς να τις προσπεράσει. Υπάρχει ένα αναγνωστικό κοινό 4-5 χιλιάδων ατόμων που πληρώνει για να διαβάζει τέτοιες παπαριές και προφανώς τις αποδέχεται.
Με την ανοχή που δείχνει το κράτος στο να δημοσιοποιούνται τέτοιες μαλακίες δεν διαπράττει έγκλημα;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger