Home » , » Ρε συ Μιχαλάκη, μην "εκσυγχρονίζεις και εκδημοκρατίζεις" τόσο πολύ τα καμάρια σου, γιατί θα μας τρελάνουν!!!

Ρε συ Μιχαλάκη, μην "εκσυγχρονίζεις και εκδημοκρατίζεις" τόσο πολύ τα καμάρια σου, γιατί θα μας τρελάνουν!!!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020 | 10:32 μ.μ.


Ε, αυτά τα γεγονότα που γνωστοποιούνται επί εποχής Χρυσοχουντίδη για τις "επιδόσεις" του έχουν τα "εκδημοκρατισμένα" καμάρια του, δεν έχουν προηγούμενο!! 

Είναι απίστευτα, γελοία και συνάμα τρομακτικά! Με τον συγκεκριμένο πολιτικό προϊστάμενο της ένστολης αλητείας συμβαίνουν τόσο εξωφρενικά πράγματα που δυσκολευόμαστε ακόμα και να τα πιστέψουμε.

Προσέξτε. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι μπάτσοι κατασκευάζουν δικογραφίες, στήνουν σκευωρίες και τα σχετικά, που έχουν πάψει να μας κάνουν εντύπωση. Αυτή την "αναβάθμιση" των δραστηριοτήτων τους, όμως τώρα δεν θα μπορούσε να την προβλέψει ούτε ο "άγιος" Παϊσιος! 

Η περιπέτεια που βίωσε ο δημοσιογράφος του "Ντοκουμέντο" Αντώνης Ρηγόπουλος, μπορεί με την πρώτη ανάγνωση να μοιάζει σαν κρύο ανέκδοτο του Σεφερλή, στην ουσία όμως δείχνει ότι θα ζήσουμε αδιανόητες καταστάσεις.
Ξέρεις τι είναι να φοράς όχι απλώς μια συνηθισμένη μάσκα αλλά παράλληλα να φέρεις και "αντιασφυξιογόνα μάσκα με φίλτρο ακόμη και για τα χημικά των ΜΑΤ" και καθώς κάνεις το δημοσιογραφικό σου ρεπορτάζ να σε σταματάει μπάτσος να σε αποκαλεί "πουτάνας γιε" και να σου κόβει πρόστιμο 300 ευρώ .... γιατί λέει "δεν φοράς μάσκα";!!!

Αυτό ακριβώς συνέβη στον δημοσιογράφο! Ειλικρινά τί μπορείς να σχολιάσεις;

Ας δούμε και την κατάληξη της ιστορίας όπως την περιγράφει ο Α. Ρηγόπουλος:

 Και η ίδια η κλήση όμως έκρυβε δύο μεγάλες εκπλήξεις: αφενός στο πεδίο του τόπου της «παράβασης» φαίνεται να έχουν διαγραφεί χειρόγραφα οι λέξεις «Πατησίων - Τοσίτσα», δηλαδή η ... διεύθυνση του Πολυτεχνείου, το οποίο απείχε τουλάχιστον τρία χιλιόμετρα από το σημείο του περιστατικού.
Η δεύτερη έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη, αφού η ημερομηνία της παράβασης δεν ήταν η Τρίτη 17 η Νοέμβρη, αλλά η... «13/11/20 ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:15».
Μάλιστα σε αυτό το «λάθος» στην ημερομηνία βασίστηκε και η απόφαση για διαγραφή της κλήσης που μου γνωστοποιήθηκε μέσω του διοικητή της Τροχαίας Αττικής και η οποία ελήφθη «κατόπιν αυτεπάγγελτου ελέγχου» της Υπηρεσίας και σαφώς -λέω εγώ- μετά τη συνολική κατακραυγή από πολίτες και δημοσιογράφους.

Ρε συ Μιχαλάκη, μην "εκσυγχρονίζεις και εκδημοκρατίζεις" τόσο πολύ τα καμάρια σου, γιατί θα μας τρελάνουν!!!

Πέρα απ' την πλάκα τώρα. Ο δημοσιογράφος είχε την δυνατότητα να γνωστοποιήσει πλατιά το θέμα του με αποτέλεσμα να εκδώσει ανακοίνωση η ΕΣΗΕΑ για την απίστευτη προκλητική στάση της αστυνομίας να καταγγελθεί το γεγονός σε διεθνείς δημοσιογραφικές οργανώσεις όπως το International Press Institute και οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα (RSF).

Για σκεφτείτε όμως σε τι επικίνδυνους ατραπούς μπαίνουμε όταν η ασυδοσία και ατιμωρησία των μπάτσων επί εποχής νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" έφτασε σε τέτοιο σημείο που σε βγάζουν ... τρελό και άντε μετά εσύ να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.

Ολοκληρώνουμε με την κατακλείδα του άρθρου:
Το μένος των αστυνομικών από το γεγονός πως η αντιδημοκρατική οδηγία του αρχηγού της ΕΛΑΣ έσπασε στην πράξη από το ΚΚΕ δεν μπορεί να δικαιολογήσει την απαράδεκτη βαρβαρότητα που εξαπολύθηκε κατά πάντων.
Η ΕΛΑΣ του Χρυσοχοϊδη έχει μυρωδιά μιας εποχής που νομίζαμε ότι υπάρχει μόνο σε μνήμες.
Θα πρέπει να ξέρει πάντως ότι οι μέρες της αστυνομικής αυθαιρεσίας εναντίον πολιτών χωρίς μάρτυρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger