Home » , » Υπέροχα! Η "Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας", συμβάλει ουσιαστικά ώστε ο Κορονοϊός να θερίζει τους μπάτσους!

Υπέροχα! Η "Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας", συμβάλει ουσιαστικά ώστε ο Κορονοϊός να θερίζει τους μπάτσους!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 | 5:20 π.μ.

Συνέλαβε ουσιαστικά το διαδίκτυο για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας. Από την ιστοσελίδα της μπασκηναρίας μάθαμε ότι " η ευεργετική παρουσία της Εκκλησίας στο δύσκολο έργο του Αστυνομικού, διαπιστώθηκε από πολύ παλιά, απ' τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Σώματος της Χωροφυλακής ( 1833)", και έτσι "ρόλο του πνευματικού καθοδηγητή" ανέλαβε "η Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας" η οποία επίσημα ιδρύθηκε από το 1944!

Η ουσία όμως στην οποία θέλουμε να επικεντρωθούμε σ' αυτή μας την ανάρτηση, δεν είναι αυτή η ιστορική γνώση. Είναι ότι μας λύθηκε μια απορία. Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά κρούσματα κορονοϊού σε μπάτσους.

 (Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τα κρούσματα κορωνοϊού σε "όργανα" φτάνουν τα 800!). 

Δεν είναι απλώς ότι οι μπάτσοι κινούνται μπουλουκοειδώς. Εξάλλου αν πιστέψουμε τον πολιτικό τους προϊστάμενο Μ. Χρυσοχοϊδη: “Δεν μεταδίδεται έξω, στην ατμόσφαιρα, ο ιός¨

Υπεύθυνη, σε μεγάλο βαθμό, για το ότι εκατοντάδες μπάτσοι νοσούν από τον κορονοϊό, είναι η "Θρησκευτική Υπηρεσία της Αστυνομίας"! 

Οχι δεν κάνουμε πλάκα. Οπως αποκαλύπτει ιστοσελίδα που ασχολείται με ζητήματα που αφορούν τους μπάτσους, η υπηρεσία που αναφέραμε κυκλοφορεί ένα τριμηνιαίο περιοδικό που έχει τον τίτλο "Ορθόδοξα Αστυνομικά Μηνύματα" το οποίο διακινείται ηλεκτρονικά, μέσω του δικτύου της Αστυνομίας, όπου "είναι συνδεδεμένες όλες οι υπηρεσίες της χώρας" 

Στο τελευταίο τεύχος, λοιπόν, αυτού του εντύπου, υπάρχει κείμενο που ουσιαστικά αποτελεί εκβιασμό στους θρησκευόμενους μπάτσους. Οχι απλώς προτρέπει τους μπάτσους να κοινωνήσουν, γράφοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης από τον κορωνοϊό, αλλά προχωράει σε μια ξεκάθαρη απειλή στους θρησκευόμενους. "Με το να μην πιστεύουμε αυτή την αλήθεια προχωρούμε στην βλασφημία του Αγίου Πνεύματος με θανάσιμα αποτελέσματα", γράφει χαρακτηριστικά. 

"... κατά συνέπεια η παραδοχή της εξάπλωσης του Κορωνοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας αποτελεί άρνηση του θεού και συνεκδοχή του απολυτρωτικού έργου Του. Πρέπει δεν να τονιστεί ότι η Θεία Μετάληψη είναι το μέσον με το οποίο Αγιάζεται και ενώνεται ο άνθρωπος με τον Θεό, είναι "αθανασίας πηγή αμαρτημάτων λυπήριων και νοσημάτων αλεξιτήριων" και επομένως, θεραπεύει καθαρίζει και αγιάζει ψυχοσωματικά τον άνθρωπο και βεβαίως δεν μπορεί να τον βλάψει στο παραμικρό", είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα του άρθρου που αναφέραμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger