Home » , » Επικίνδυνα παπαδίστικα κηρύγματα

Επικίνδυνα παπαδίστικα κηρύγματα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 | 10:52 μ.μ.

Αυτός ο δεσπότης της Κύπρου, από τον σκοταδισμό του έχει σαλτάρει.
Και αναφερόμαστε στον "άγιος" Μόρφου, Νεόφυτο, ο οποίος σε πρόσφατο κήρυγμα του μας αποκάλυψε ότι "ο κορονοϊός είχε προαναγγείλει την εμφάνισή του μέσω του ΑΣΤΕΡΙΞ". Και πιθανόν θα έπρεπε να πάρουμε στον χαβαλέ τα γελοία τροπάρια του

Δεν είναι όμως έτσι. Εχουμε φτάσει σε εποχές που ο ανορθολογισμός βρίσκει έδαφος να εμφανιστεί και με "επιστημονικό" μανδύα.
Και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ επικίνδυνο. 

Πριν φτάσουμε στο σημερινό απίστευτο κήρυγμα του δεσπότη, να σας θυμίσουμε το τροπάριο του με την "θρησκευτική διατριβή" για το ότι «ένα παιδί γεννιέται ομοφυλόφιλο επειδή κάποτε η μητέρα του έκανε πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και της άρεσε».
Και αυτή η πρωτοφανής μαλακία του έγινε αποδεκτή από 52 καταξιωμένους "επιστήμονες", και όχι μόνο αυτό.
Οταν η Accept ΛΟΑΤΙ Κύπρου μήνυσε τον αυτόν παπά για άθλιες ομοφοβικές δηλώσεις του τύπου «οι γκέι βρωμούν, αναδίδουν μια μπόχα», οι δικαστές τον αθώωσαν με το αιτιολογικό ότι τέτοιες απόψεις περιλαμβάνονται στα "πατερικά γραπτά".

Σήμερα, λοιπόν, η μεγαλύτερη σε αναγνωσιμότητα ελληνική θρησκευτική ιστοσελίδα δημοσιεύει άλλο ένα "θεόπνευστο" κήρυγμα αυτού του παπά.
Σ' αυτό υπάρχει η πρόταση να συσταθεί μια "ομάδα, η οποία θα αποτελείται από Κύπριους ιατρούς, επιδημιολόγους και γενετιστές, μεταξύ άλλων επιστημόνων" η οποία "θα γνωμοδοτήσει και έτσι θα συμβουλεύσουν την Εκκλησία της Κύπρου για το ποιο εμβόλιο κατά του Covid-19 είναι το πιο ασφαλές για το ποίμνιό της".

.Αυτοί οι επιστήμονες, σύμφωνα πάντα με τον "άγιο", θα "έχουν ορθόδοξη ζωή" και δεν θα "έχουν διασυνδέσεις με αυτά τα παγκόσμια κέντρα και ιδρύματα της Νέας Εποχής" θα εξετάσουν και θα εγκρίνουν ποιο εμβόλιο είναι το κατάλληλο για το θρησκευτικό ποίμνιο. 

Και συνεχίζει τις ηλιθιότητες του ο παπάς: «Ολοι μας λεν, οι νούσιμοι Ορθόδοξοι άνθρωποι ότι τόσο τα αμερικάνικα εμβόλια, όσο τα εγγλέζικα ως επίσης μου είπε τελευταία ένας και το ρωσικό εμβόλιο, θα έχουν παρέμβαση τόσο στο DNA όσο και στο RNA. Με παρενέργειες, όχι απλά συνέπειες, με παρενέργειες τρομακτικές για τον ανθρώπινο νου, για την ανθρώπινη ελευθερία, για την ανθρώπινη υγεία, ε; Και με δυνατότητες παρακολούθησης πλέον του ανθρώπου, ηλεκτρονικές».

Αυτά τα τροπάρια του ρασοφόρου μπορεί να φαίνονται και να είναι εντελώς ηλίθια. Δυστυχώς όμως είναι επικίνδυνα και  έχουν αποδέκτες. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger