Home » , , » Ο "άγιος" Μόρφου αποκαλύπτει: Ο κορονοϊός είχε προαναγγείλει την εμφάνισή του μέσω του ΑΣΤΕΡΙΞ

Ο "άγιος" Μόρφου αποκαλύπτει: Ο κορονοϊός είχε προαναγγείλει την εμφάνισή του μέσω του ΑΣΤΕΡΙΞ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 | 6:53 μ.μ.

Σπαρταριστό το βιντεάκι που ανέβασαν στο διαδίκτυο οι συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής "Ελληνοφρένεια".  
Πρωταγωνιστής ο ανεκδιήγητος Δεσπότης Μόρφου. Ξέρετε, αυτός ο ιεράρχης που δήλωσε: "Καλύτερα να μείνουν λίγα χρόνια, χωρίς να μάθουν γράμματα τα παιδιά, παρά να πηγαίνουν με μάσκες στο σχολείο και σε 20 χρόνια να γίνουμε κοινωνία Δαιμόνων".

Αναφερόμαστε στον ίδιο θρησκευτικό ποιμένα που μας είπε το θεόσταλτο κήρυγμα του ότι «ένα παιδί γεννιέται ομοφυλόφιλο επειδή κάποτε η μητέρα του έκανε πρωκτικό σεξ με τον πατέρα του και της άρεσε».

Και επειδή τις απόψεις ενός τόσο θεολογικά και επιστημονικά καταρτισμένου "λειτουργού του Υψίστου" δεν γίνεται να τις προσπερνάς, πόσο μάλλον όταν τις τεκμηριώνει με αναμφισβήτητες αποδείξεις, όπως παρακολουθούμε στο παρακάτω οπτικό υλικό, παρακαλούμε προσέξτε το ιδιαίτερα. 

Πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε, όπως συνέβη και με εμάς, όταν ενημερωθείτε ότι ένα δημιούργημα του θεού, ο κωρονοϊός, που τόσο μας ταλαιπωρεί, είχε προαναγγείλει την θανατηφόρα παρουσία του πριν από κάποια χρόνια και μάλιστα από ένα πολύ αγαπημένο μας έντυπο. Τον ΑΣΤΕΡΙΞ. 

Δεν σχολιάζουμε τίποτα περισσότερο αφού αδυνατούμε να συνέλθουμε -από τα γέλια- μετά την αποκάλυψη που μας έκανε ο "άγιος" Μόρφου. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger