Home » , , » Ακροδεξιά «πανούκλα».

Ακροδεξιά «πανούκλα».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 | 8:04 μ.μ.

Γράφει ο
mitsos175

«Θεωρώ ότι η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων» (παντελώς άσχετος και ξεδιάντροπος κηφήνας της ΝΔ).

Βγήκε ο Κυρανάκης και είπε μπούρδες. Γιατί τις είπε όμως; Για να καλύψει τον Κικίλια! Γιατί έτσι θα σιχτιρίσουμε τον ένα για τις ανοησίες που λέει και θα αφήσουμε τον άλλο για τις εγκληματικές πράξεις που διαπράττει καθημερινά.

Ανακαλούνται όλες οι άδειες όλων των ιατρών. Γιατί δεν έχουμε γιατρούς. Μπάτσοι διορίστηκαν όλο αυτό τον καιρό.

Οι ΜΕΘ που μας έλεγαν πως τάχα υπερδιπλασιάστηκαν, δήθεν έγιναν 1.200, γέμισαν τα δύο τρίτα με μόλις 169 διασωληνωμένους! Οπότε οι γιατροί που έλεγαν στους 200 με 300 ασθενείς που θα θέλουν μονάδες εντατικής θεραπείας θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα, έλεγαν αλήθεια, ενώ το Υπουργείο ψέματα.

«Έχουμε γίνει Ιταλία, αφήνουν εκτός ΜΕΘ ηλικιωμένους με covid και υποκείμενα νοσήματα και πεθαίνουν» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς μάσκα» και αναφέρθηκε στις σοβαρές ελλείψεις στο υγειονομικό προσωπικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα μείνουμε από στρατό, πριν ξεκινήσει πόλεμος». (Πηγή)

Πρόκειται περί εγκλήματος το οποίο απαιτεί Ειδικό Δικαστήριο.

Οπότε δεν θα σχολιάσω τις αποπροσανατολιστικές κουταμάρες του Κυρανάκη για να μη φύγω από το έγκλημα του Κικίλια και της κυβέρνησης γενικότερα. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπάρχουν αρκετά σχόλια.

Αντί να δοθούν χρήματα στο ΕΣΥ δόθηκαν σε λαμόγια του κόμματος της ΝΔ.

Αντί να πάρουμε γιατρούς πήραμε μπάτσους.

Αντί να κλείσουν τα σχολεία κλείνουν τα περίπτερα.

Τα μέτρα δεν είναι κατά του κορονοϊού αλλά κατά των εργαζομένων. Ο Μητσοτάκης βρήκε ευκαιρία. Πιο σωστά δημιούργησε την τραγική αυτή κατάσταση των 42.080 κρουσμάτων για να περάσει δικτατορικά και αντεργατικά μέτρα.

Τα σχέδια του δεν θα περάσουν. Παρά την τρομοκρατία ο κόσμος είναι αποφασισμένος να αποτινάξει το ζυγό του ανθρωποφάγου δεξιού κτήνους. Όταν με το καλό πέσει κι αυτή η χούντα θα απαιτήσουμε την τιμωρία των εγκληματιών.

Τώρα είναι καιρός για αγώνες ώστε να τσακίσουμε και αυτό το φασισμό. Για να φύγει η ακροδεξιά «πανούκλα».

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger