Home » , , » Κύλησε η Ραχήλ και βρήκε στον Κυρανάκη

Κύλησε η Ραχήλ και βρήκε στον Κυρανάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 | 9:34 μ.μ.

Απ' τον βουλευτή της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, -μια προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος μάλιστα χρημάτισε και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ-, τον οποίο σχολιάζαμε στην περασμένη ανάρτησή μας, έχουμε ακούσει απίθανες ηλιθιότητες. 
Συνήθως είναι ένα χαρμάνι φασισμού και γελοιότητας. Παράδειγμα τότε που δήλωνε ότι ότι ο Ρουβίκωνας και ο Κουφοντίνας "δημιουργούν νέα γενιά τρομοκρατών", όταν μοιραζόταν μαζί μας τις βαθυστόχαστες απόψεις του, περί κομμουνισμού, όπως και τότε που μας έκανε οικονομικά μαθήματα για το πώς  διαμορφώνετε η τιμή της βενζίνης και τόσα άλλα.

Τώρα, τυχαία, τώρα πέσαμε σε μια ανάρτηση που έχει κάνει στο διαδίκτυο ένα άλλο ρατσιστικό σούργελο, που κι αυτό ήταν προσωπική επιλογή άλλου "πολιτικού ηγέτη" για να κοσμήσει τα βουλευτικά έδρανα.
Και αναφερόμαστε στην απόφαση του Α. Τσίπρα να "αναστήσει" το τελειωμένο πολιτικά νούμερο (αρχικά βουλευτική έδρα είχε αποκτήσει με το κόμμα του Καμμένου και στην συνέχεια σαν συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ) που λέγεται Ραχήλ Μακρή.

Τώρα βρίσκεται στα αζήτητα κα ο μοναδικός τρόπος που διαθέτει για να κερδίζει ελάχιστη δημοσιότητα, η Ραχάλ, είναι το διαδίκτυο όπου καθημερινά δίνει ρεσιτάλ γελοιότητας παραθέτοντας απίστευτες γραφικές, συνωμοσιολογικές  απόψεις, όπως το τουιτάρισμα που παραθέτουμε στην αρχική φώτο και τις παρόμοιες διαδικτυακές της τοποθετήσεις αυτά που έχουν προηγηθεί

Υποβαθμίζουμε λέτε με τέτοιες αναρτήσεις το "κύρος" του "ναού της δημοκρατίας" τους;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger