Home » , » 1.000.000 ευρώ πληρώνουν οι δημότες Αθήνας για να "στολίσει" ο πορφυρογέννητος δήμαρχος 3 δρόμους και 2 πλατείες.

1.000.000 ευρώ πληρώνουν οι δημότες Αθήνας για να "στολίσει" ο πορφυρογέννητος δήμαρχος 3 δρόμους και 2 πλατείες.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 | 5:30 μ.μ.

Μια "λεπτομέρεια" αρχικά. Χτες στην φιέστα που οργάνωσε στο Σύνταγμα ο Μπακογιάννη, έγινε ένας ψιλοχαμός από κόσμο. Για τους μπάτσους ήταν απλώς Κυριακή

Οταν όμως στο ίδιο σημείο μερικές φεμινίστριες είχαν ανοίξει ένα πανό στις 25 Νοέμβρη παγκόσμια ημέρα κατά της βίας των γυναικών και όταν έγινε κάτι παρόμοιο στις 5 Δεκέμβρη με μερικούς νεολαίους να εμφανίζουν πανό στην μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τα "όργανα" είχε άμεσα αντανακλαστικά. Με πρόσχημα την παραβίαση μέτρων για τον κορονοϊο, υπήρξαν συλλήψεις αι πρόστιμα.

Ερχόμαστε και στα σημερινά.  Η εκπαιδευτικός Ντίνα Ρέππα, εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος Αθήνας με το ψηφοδέλτιο "Αντικαπιταλιστική ανατροπή στην Αθήνα – Ανταρσία σε κυβέρνηση -ΕΕ-Κεφάλαιο", αναρτά στο λογαριασμό της στο f/b.τρία τιμολόγια όπου εμφανίζονται τα ποσά που πλήρωσαν οι δημότες της Αθήνας για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό δρόμων της πρωτεύουσας. Διαβάζουμε στο κειμενάκι που συνοδεύει τις αποδείξεις πληρωμής: "Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τους "αρχόντους" της πόλης... το 1.000.000 δεν είναι για στολισμό της Αθήνας, ούτε καν γενικά του κέντρου... αλλά για να στολιστούν τρεις δρόμοι και δυο πλατείες... α, ναι... και για να αποστολιστούν. Εδώ οι πίνακες από την οικονομική επιτροπή του δήμου της Αθήνας με τα ποσά και τα είδη".

Το έχουμε γράψει τότε με τον "μεγάλο περίγελο". Ο πορφυρογέννητος δήμαρχος και το επιτελείο του έχουν σχεδιασμό για ρεμούλα 4ετίας. Ας προσέχατε όσοι/ες τον ψηφίσατε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger