Home » , » Αν είναι σωστά τα νούμερα σήμερα του ΕΟΔΥ και σε 6105 τεστ έχουμε 1251 νέα κρούσματα, η θετικότητα ξεπερνάει το 20%. Το νούμερο είναι τρομακτικό!

Αν είναι σωστά τα νούμερα σήμερα του ΕΟΔΥ και σε 6105 τεστ έχουμε 1251 νέα κρούσματα, η θετικότητα ξεπερνάει το 20%. Το νούμερο είναι τρομακτικό!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 | 6:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τρίτη 1/12/20 τα θετικά τεστ ήταν 10,46% και μέσα σε μια βδομάδα έχουν διπλασιαστεί!

Μέχρι τις 7 Γενάρη θα μείνουν κλειστά σχολεία, δικαστήρια, γυμναστήρια, εστιατόρια... Μπαρ και νυχτερινή διασκέδαση θα είναι κλειστά ως την έλευση του εμβολίου.

Απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό, τη νύχτα, ενώ θα στέλνονται υποχρεωτικά SMS. Όσοι μπαίνουν στη χώρα θα υπόκεινται σε rapid test και θα μπαίνουν σε καραντίνα.

Η συμμορία καθαρμάτων της ΝΔ μείωσε τα τεστ, όπως είχαμε πει, για να ρίξει τον αριθμό των κρουσμάτων κάτω από 1.000.

1 μήνα μετά τη δεύτερη φυλάκισή μας και τα κρούσματα είναι τουλάχιστο 116.721  σύμφωνα με τα “διπλά βιβλία”. Οι δολοφονημένοι από την καταστροφική πολιτική της ΝΔ πλησιάζουν 3.100 (3092). Οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει, ενώ κόσμος ψάχνει κρεβάτι για τους ηλικιωμένους συγγενείς με υποκείμενο νόσημα.

Η πρώτη ερώτηση που όφειλε να κάνει οποιοσδήποτε δημοσιογράφος είναι “γιατί τώρα κάνουν τεστ όσοι έρχονται στην Ελλάδα και δεν έκαναν το καλοκαίρι”; Όμως οι δημοσιογράφοι είναι φιμωμένοι, ή δεν είναι δημοσιογράφοι αλλά φερέφωνα.

Είναι λοιπόν μια σαφέστατη παραδοχή του εγκλήματος που έκαναν το καλοκαίρι. Είχαμε πει πως θέλαμε να έρθουν τουρίστες αλλά κάνοντας τεστ. Σε όλους. Αυτό δεν έγινε, ενώ έκρυψαν τα κρούσματα από τους ζουμπουρλούδικους πελάτες. Κρυφά έκαναν πάνω από 50 αερομεταφορές σοβαρά ασθενών στην Αθήνα! Το αποτέλεσμα ήταν η δραματική αύξηση των κρουσμάτων. 9 φορές επάνω!

Παρόμοια ερώτηση έπρεπε να γίνει και για τα σχολεία. “Γιατί έκλεισαν αφού μας έλεγαν πως τάχα δε μεταδίδεται στα σχολεία”; Φυσικά ξέρουμε πως 7.000 μαθητές ασθένησαν από ιό. Λόγω του ότι τεστ συνήθως γίνονται σε όσους έχουν συμπτώματα και τα παιδιά συνήθως είναι ασυμπτωματικά, κατανοούμε πως τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα. Με το άνοιγμα των σχολείων η κατάσταση ξέφυγε. Τα κρούσματα ανέβηκαν εκθετικά. Οι παπάδες βοήθησαν κι αυτοί στο να γίνει η χώρα Κόλαση.


Εκείνο που δεν λάβαμε υπόψη, όταν είπαμε πως θα ανοίξουν όλα μετά τις 7, είναι η θέληση της ΝΔ να περάσει εκατοντάδες αντεργατικούς νόμους. Δεν ενδιαφέρεται για την Υγεία και το έδειξε, τόσο με τα χουντικά διατάγματα, όσο και με την πλήρη απαξίωση του ΕΣΥ. Οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών θησαύρισαν, ενώ το προσωπικό του ΕΣΥ πεθαίνει αβοήθητο

Θα κάνουν ΕΔΕ κατά της νοσοκόμας που πέθανε; Που δολοφονήθηκε, αφού άφησαν το προσωπικό γυμνό απέναντι στον ιό.

Όταν πλιατσικολογούν καλύτερα οι γαλάζιοι απατεώνες με μας φυλακή, γιατί να λήξουν το lockdown;

Ο Μητσοτάκης αποφάσισε το θάνατο των μικρομεσαίων. Αποφάσισε να προσχωρήσει ταχύτερα στον αφανισμό των μικρών προς όφελος των λίγων πλουσίων, που βγάζουν εκατομμύρια εκμεταλλευόμενοι το φόβο.

Η ΝΔ μόλις περάσει τους χουντικούς νόμους και το νέο Μνημόνιο θα βάλει τους χρυσαλήτες με στολή να μπουκάρουν στα σπίτια, για να πετάξουν έξω τις οικογένειες. Φυσικά θα μας εμβολιάσουν πρώτα. Όχι γιατί ενδιαφέρονται για την υγεία μας, αλλά γιατί ο πόλεμος των εταιριών που κατασκευάζουν τα εμβόλια δίνει πεδίο μίζας λαμπρό.

Η ΝΔ εξακολουθεί να μην κάνει απολύτως τίποτε για την ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ. Αντίθετα το απαξιώνει. Όπως δεν κάνει τίποτε για τα Μέσα Μεταφοράς αλλά και την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα εργοστάσια και άλλους χώρους δουλειάς.

Ο Μητσοτάκης θα συντριβεί. Είναι χειρότερος από το μπαμπά του τον αποστάτη, το κάθαρμα. Ο κόσμος του πήρε χαμπάρι και τους κράζει καθημερινά σε κάθε ευκαιρία. Αν κάνει εκλογές, θα πάθει μεγάλη νίλα και μαζί του θα τελειώσουν κι οι δημοσκόποι. Η οργή ξεχείλισε. Όσοι μικρομεσαίοι ψήφισαν ΝΔ χτυπάνε το κεφάλι τους. Τη περικεφαλαία από τα φασιστικά συλλαλητήρια να φορέσουν. Οι μόνοι που είναι ευχαριστημένοι είναι οι ναζί νοσταλγοί του προδότη Παπαδόπουλου.

Ίσως ο Μητσοτάκης δεν προλάβει ούτε τις εκλογές. Έτσι όπως πάει, με την αλαζονεία και τον κυνισμό που δείχνει, σε λίγο αντί για δίτροχο θα ψάχνει ελικόπτερο να την κοπανήσει, να πάει σε ένα από τα παλάτια του στο εξωτερικό. Αυτά που πήρε από τα δάνεια και τις άλλες βρομοδουλειές. Αυτές με τη Simens και τους υπόλοιπους μαφιόζους. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger