Home » , » Σαφέστατο μήνυμα της κυβέρνησης προς μπάτσους: Οι επιθυμίες σας υλοποιούνται .... - Κατασταλτικό φασιστικό κυβερνητικό αμόκ (Βίντεο)

Σαφέστατο μήνυμα της κυβέρνησης προς μπάτσους: Οι επιθυμίες σας υλοποιούνται .... - Κατασταλτικό φασιστικό κυβερνητικό αμόκ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 | 8:25 μ.μ.

Η Γαλλική κυβέρνηση ικανοποιώντας ένα αίτημα των εκεί μπατσοσυνδικαλιστών έφερε προς ψήφιση έναν νόμο, αυτόν της λεγόμενης "Καθολικής Ασφάλειας", με τον οποίο εξασφαλίζεται πλήρη ασυδοσία στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και ο οποίος προβλέπει ποινή κάθειρξης ενός έτους και πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ για οποιονδήποτε κυκλοφορεί τη φωτογραφία ενός αστυνομικού "εν ώρα δράσης". Τις εξελίξεις που έφερε σ' αυτή την χώρα, αυτή η κυβερνητική πρόθεση την παρακολουθούμε.

Η "δικιά" μας κυβέρνηση των "αρίστων", δεν τόλμησε ακόμα να κάνει κάτι τέτοιο, έδωσε όμως το στίγμα των προθέσεων της ικανοποιώντας ένα αίτημα των μπάτσων της Ενωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας. 

Αν θυμάστε αυτοί οι μπατσοσυνδικαλιστές πριν μερικές μέρες, μήνησαν και ζήτησαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της βουλευτίνας του ΜέΡΑ25, Αγγελικής Αδαμοπούλου, ζητώντας να βρεθεί κατηγορούμενη για το αδίκημα της συκοφαντική δυσφήμιση. 
Κι αυτό γιατί οι μπάτσοι θεώρησαν ότι προσβάλλονται επειδή κατά την διάρκεια ομιλίας της στο κοινοβούλιο, η βουλευτίνα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα, που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις". (Δείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Ετσι, λοιπόν σήμερα, όλοι οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού λόχου της Ν.Δ στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας, μαζί με τον βουλευτή του Βελόπουλο, Α. Αβδελά ψήφισαν να αρθεί η βουλευτική ασυλία της βουλεύτριας του  ΜέΡΑ25 και να βρεθεί κατηγορούμενη γιατί οι μπάτσοι θεώρησαν ότι θίγονται από κάτι αυτονόητο που ακούστηκε στον "ναό της δημοκρατίας" τους. 

Κι αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. (Να μην θυμίσουμε τώρα απίστευτες παραβάσεις, από φορολογικές μέχρι βουλευτές υπαίτιοι θανατηφόρων δυστυχημάτων που δεν άρθει η ασυλία τους για να δικαστούν). Αποτελεί ένα σαφέστατο μήνυμα προς τους ένστολους προστάτες του συστήματός τους.
Οταν τόσο εύκολα στέλνουν μια εκλεγμένη εκπρόσωπο του λαού να "λογοδοτήσει" στην δικαιοσύνη τους, για μια έκφραση που την θεώρησαν "συκοφαντική", αν παγιώσουν αυτή την τακτική τους, ανοίγει προβληματική φάμπρικα για όλους/ες εμάς που σαν κομμουνιστές παίρνουμε την ευθύνη για όσα γράφουμε και δεν καλυπτόμαστε από καμιά ανωνυμία.

Ο τραμπουκισμός και η μπατσάδικη ασυδοσία, το αμόκ κυβερνητικού αυταρχισμού -δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μπάτσοι εκτελούν πολιτικές εντολές- απεικονίζεται και στο παρακάτω βιντεάκι που απαλλοτριώσαμε από την παρουσία του χρήστη του twitter.
Σ' αυτό βλέπουμε ένα μπουλούκι μπάτσων να πέφτει πάνω σε ένα πολίτη να τον ρίχνουν κάτω και πιθανόν να τον χτυπούν, και όταν κάποιος δημοσιογράφος ζητάει τα στοιχεία του επικεφαλής τους -κανείς μπάτσος δεν φέρνει τα διακριτικά του- αυτός τον γράφει κανονικά στα μέζεα του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger