Home » , » Εχουν ξεφύγει εντελώς τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου, με πρώτο τον Καμπουράκη

Εχουν ξεφύγει εντελώς τα παπαγαλάκια του Αλαφούζου, με πρώτο τον Καμπουράκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020 | 8:56 μ.μ.


Οχι δεν είναι τρολιά. Ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορεί να δοθεί είναι ξεφτίλα. Τώρα θα πείτε και στο σωστά, ούτε σάλιο δεν αξίζεις να αφιερώνεις σ' αυτούς που δουλεύουν στο τηλεοπτικό μαγαζί του Ακαφούζου, αφού όταν τους φτύνεις, αυτοί θεωρούν ότι ψιχαλίζει, σε κάθε περίπτωση όμως, έχουν ξεφύγει εντελώς. 

Ολοι οι βαρόνοι των ΜΜΕ που τρέφονται με πέτσινο χρήμα είναι λογικό να μετατρέπουν τα "εργαλεία" τους σε κυβερνητικά ηχεία με τον αυριανισμό και κιτρινισμό όπως και τα κατασκευασμένα ρεπορτάζ  να δεσπόζουν στις μιντιακές επιχειρήσεις τους. (Ποιος ξεχνάει το Mega την περίοδο του τελευταίου δημοψηφίσματος να προβάλλει εικόνα απ΄ την Νότιο Αφρική και να την παρουσιάζει σαν φωτογραφία έξω από ελληνική τράπεζα!).

Και οι ενσωματωμένοι δημοσιογραφίσκοι -με το αζημίωτο φυσικά- έχουν μετατραπεί σε ιμάντες μεταβίβασης πολιτικής προπαγάνδας.
Σε εποχές μάλιστα, όπως η σημερινή, νεοδημοκρατικής "κανονικότητας" το φαινόμενο έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις. (Στην συνέχεια θα δημοσιεύσουμε ένα απόσπασμα από δημοσίευμα που υπάρχει σήμερα στην εφημερίδα Documento σύμφωνα με το οποίο αφήνεται να εννοηθεί ότι η Ν.Δ έχει στήσει ένα θηριώδη μηχανισμός ελέγχου των συνειδήσεων και κατ' επέκταση του εκλογικού σώματος).

Τώρα θα αναφερθούμε μόνο στην απίστευτη γελοιότητα που συνέβη το πρωί στον ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα», όταν ο Δημήτρης Καμπουράκης έκανε αναφορά για τον ερχομό του εμβολίου κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα τονίζοντας πως από τους πρώτους πολίτες που θα εμβολιαστούν είναι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά της συζύγου του. 

Προφανώς δεν συγκρατήθηκαν από τον ενθουσιασμό τους οι υπεύθυνοι της εκπομπής και στο άκουσμα αυτής της είδησης έβαλαν "σουπεράκι" στην οθόνη .για την «υπέρκομψη Μαρέβα».

Δεν αντέχει φυσικά σε σοβαρό σχολιασμό αυτό. Ευκαιρία όμως να θυμίσουμε κάποια πράγματα για τον υπάλληλο του Αλαφούζου που παρουσιάζει την εκπομπή.
Ο Δημήτρης Καμπουράκης -ή διαφορετικά "μαϊμουδιτσα της δημοσιογραφίας και ξεφτιλισμένος άντρας", όπως τον είχε χαρακτηρίσει ο Π. Πολάκη- εκτός του ότι, όπως έχει ομολογήσει ο ίδιος, δεν είναι παρά ένα παπαγαλάκι της Ν.Δ, πέρα ότι έχει αναλάβει να συμμετάσχει στην διαφημιστική καμπάνια για να προωθήσει τις προστατευτικές μάσκες που κατασκευάζει ο φίλος της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέας Νταβέλης, -πόσα να κοστολόγησε άραγε τις "υπηρεσίες" του;- έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να σε άθλιες προβοκάτσιες  όπως τότε που ούτε λίγο ούτε πολύ απεφάνθη ότι η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλύπτει τους εμπόρους ναρκωτικών που υπάρχουν στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής"!!!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger