Home » , » Δημήτρης Καμπουράκης: Είμαι ένα γαλάζιο παπαγαλάκι.

Δημήτρης Καμπουράκης: Είμαι ένα γαλάζιο παπαγαλάκι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020 | 7:09 μ.μ.

Δεν είναι είδηση, ούτε παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά δεν είναι και να προσπερνάς, την απίστευτη γκάφα που έκανε ένας θεωρούμενος έμπειρος δημοσιογράφος. Ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Ο τύπος αυτός εκτός απ' το ότι εργάζεται στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου αρθρογραφεί και στην "σαπίλα της καθεστωτικής δημοσιογραφίας", όπως χαρακτηρίσαμε πρόσφατα, σε ανάρτησή μας, τον ιστότοπο liberal.gr, του Θανάση Μαυρίδη, ο οποίος απηχεί τις πιο ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις της Ν.Δ.

Και όταν αναφερόμαστε σε γκάφα Καμπουράκη, εστιαζόμαστε στο σημερινό του κείμενο στο liberal, στο οποίο μας λέει ξεκάθαρα ότι δουλεύει σε ένα διαδικτυακό προπαγανδιστικό κυβερνητικό φερέφωνο και ο ίδιος δεν είναι παρά ένα γαλάζιο παπαγαλάκι.

Εντάξει, είναι γνωστή η ακροδεξιά πολιτική κατεύθυνση αυτής της ιστοσελίδας γι' αυτό και δυο βασικοί αρθρογράφοι της απέκτησαν την αργομισθία τους διοριζόμενοι σε κυβερνητικές θέσεις.

Μετά όμως την δημόσια ομολογία του Δ. Καμπουράκη δεν θα πρέπει να αλλάξει και το λογότυπο της ιστοσελίδας και να αντικατασταθεί το "ελεύθερη ενημέρωση", με το "ενημέρωση απ' του Μαξίμου";  
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger