Home » , » Αναμενόμενο: Μεθόδευσαν και ξήλωσαν την Τουλουπάκη

Αναμενόμενο: Μεθόδευσαν και ξήλωσαν την Τουλουπάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 | 7:40 μ.μ.


Μια αναμενόμενη εξέλιξη υλοποιήθηκε σήμερα. Η αστική δικτατορία τους, πάντα προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει πλήγματα σε βάρος του κοινοβουλευτικού κρετινισμού. Αυτό ακριβώς έγινε και στο σκάνδαλο της Novartis. 

Εδώ τους προέκυψε ένα ψιλοπροβληματάκι, αφού η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελενη Τουλουπάκη αποδείχτηκε "περίεργη" περίπτωση. (Διαχρονικά από τον Γιώργο Τσερτσέτη, δικαστή των Κολοκοτρώνη, Πλαπούτα κ.ά., μέχρι τον εισαγγελέα Παύλο Δελαπόρτα στην δίκη των δολοφόνων του Γρηγόρη Λαμπράκη, υπάρχουν τέτοιες φωτεινές εξαιρέσεις). 

Στην περίπτωση της Τουλουπάκη και πριν η περίπτωση με το σκάνδαλο Novartis η κυβέρνηση της Ν.Δ., μεθοδεύει και ξηλώνει την εισαγγελέα της διαφθοράς για να προκαθορίσει το αποτέλεσμα κι αυτού του σκανδάλου με την φερόμενη εμπλοκή πρωτοκλασάτων στελεχών της, όπως ακριβώς θέλει.

Και για να ευλογήσουμε και τα γένια μας, εμείς από τις αρχές Γενάρη του 2017 είχαμε ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε: Σκάνδαλο Novartis αντίστοιχο με αυτό της Siemens. Πάλι "λάδι" θα βγουν τα πολιτικά λαμόγια που συμμετείχαν  

Οι πολιτικάντηδες έχουν ήδη φροντίσει να μεθοδεύσουν με τέτοιο τρόπο την προστασία τους με νόμους και διατάγματα ώστε ακόμα και αν αποκαλυφθούν οι λαμογιές τους. 
Και σαν επιβεβαίωση της άποψης μας παραθέτουμε μια δήλωση του πρώην πασόκου, καθηγητή συνταγματικού δικαίου Κώστα Χρυσόγονο:  «Οι πιθανότητες να βρεθούν τελικά κάποιοι πολιτικοί κατηγορούμενοι στο ακροατήριο ποινικού δικαστηρίου και πολύ περισσότερο να καταδικαστούν, είναι από χλωμή έως τελείως αδύνατη»,


Υ.Γ: Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε και στον Κ. Χρυσόγονο πολιτική στέγη και αξιώματα όπως έκανε και σε κάθε αριβιστικό τυχοδιωκτικό στοιχείο, στην προσπάθεια του να καταλάβει την κυβερνητική εξουσία, και τον έκανε ευρωβουλευτή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει η επιστημονική του εκτίμηση στην προκειμένη περίπτωση.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger