Home » , » Κώστας Βαξεβάνης: Ο δικός μου κορονοϊός

Κώστας Βαξεβάνης: Ο δικός μου κορονοϊός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 | 11:08 μ.μ.

Κάποιες φορές ο ίδιος ο δημοσιογράφος γίνεται θέμα του ρεπορτάζ του. Αυτό συνέβη και στον Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.
Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να δημοσιοποιήσει την περιπέτεια του, τα όσα βίωσε πριν θεραπευτεί και να τα παραθέσει σε κείμενο του στην εφημερίδα που διευθύνει.

Και όντως έχει γράψει ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο το οποίο εστιάζεται στις ευθύνες του ΕΟΔΥ και της κυβέρνησης απέναντι σε όσους πέσουν θύματα της θανατηφόρας πανδημίας και παρουσιάζει αθέατες πλευρές της που όλοι/ες σαν ενδεχόμενα θύματά της πρέπει να γνωρίζουμε.

Ο κ. Βαξεβάνης μας πληροφορεί για πράγματα που αγνοούμε για τον κορονοϊό όσοι/ες έχουμε αρκεστεί στην επίσημη πληροφόρηση που μας δίνει η κυβέρνηση και τα πέτσινα ΜΜΕ. 

Μετά την ανάγνωση του κειμένου του δεν μπορείς παρά να συμφωνήσεις στην διαπίστωσή του, ότι αν προσβληθείς από την νόσο κα "δεν έχεις κάποιον γιατρό και μάλιστα με σχετική εμπειρία για να σου πει μερικά πράγματα, είσαι ένας μελλοθάνατος σε διαρκή αγωνία. Ετσι τουλάχιστον αισθάνεσαι...Ο ΕΟΔΥ δίνει απλώς σαν τηλεφωνητής τυπικές και ξεπερασμένες πλέον οδηγίες, λειτουργώντας όπως το παλιό αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ με μοναδικό ενδιαφέρον τις συμβάσεις. ".

Αν διαβάσει κανείς το κείμενο του, το οποίο παραθέτουμε ολόκληρο θα διαπιστώσει ότι ισχύει απόλυτα το συμπέρασμά του ότι:  "Από το πρώτο κύμα της πανδημίας παίζεται ένα θεατρικό έργο με πρωταγωνιστές τα μέλη της κυβέρνησης και κομπάρσους τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής. Ανακοινώνονται νούμερα, μαγειρεύονται νούμερα, επιλέγονται νούμερα για να υπάρξει ένα πολιτικό και επικοινωνιακό αφήγημα. Το σύστημα προστασίας το οποίο έχουν δομήσει στην πραγματικότητα είναι ένα σαθρό πράγμα που απλώς βρίσκεται εκεί για να ανακοινώνει την καταστροφή. Κονδύλια εκατομμυρίων ευρώ δίνονται για να διαφημίσει ο Πέτσας τα μέτρα προστασίας τα οποία δεν είναι τίποτ’ άλλο από επιταγές για να πάρουν κάποιοι λεφτά".

Διαβάστε το άρθρο που αναφέραμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger