Home » , » Χάος στο Παρίσι (Βίντεο)

Χάος στο Παρίσι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 | 9:54 μ.μ.

Δεκάδες είναι τα βίντεο που έχουν αναρτήσει χρήστες του twitter και μας δείχνουν την εξέλιξη που είχαν σήμερα οι διαδηλώσεις ενάντια στον νόμο "Καθολικής Ασφάλειας" που θέλει να εφαρμόσει η Γαλλική κυβέρνηση.

Οπως μας ενημερώνει η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά, ήταν πρωτοφανής η συμμετοχή του κόσμου και σήμερα στη διαδήλωση στο Παρίσι. Η ίδια συμπληρώνει ότι αυτές τις ώρες επικρατεί χάος στην Γαλλική πρωτεύουσα 

Αυτό το διαπιστώνει και όποιος/α παρακολουθήσει το βιντεάκι που παραθέτουμε. 

Σ' αυτό βλέπουμε διαδηλωτές να έχουν εισβάλει στην τράπεζα και να καταστρέφουν όλα τα αρχεία που κρατούσε. Παράλληλα νεολαίοι καταστρέφουν πολυτελή καταστήματα και αυτοκίνητα, ενώ οι δυνάμεις της καταστολής την έχουν βρει άσχημα από τον κόσμο. Η λαϊκή αντιβία τους έχει πανικοβάλει. 

Σύμφωνα με την ειδησεογραφία οι διαδηλωτές, έστησαν οδοφράγματα, εκτόξευσαν βλήματα και βόμβες μολότοφ στους αστυνομικούς, αυτοί απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα έτσι έχουν μεταβληθεί σε πεδία μάχης οι κεντρικοί δρόμοι του Παρισιού. Παρόμοιες συγκεντρώσεις έχουν εξαγγελθεί και σε ακόμα 100 πόλεις της Γαλλίας. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger