Home » , » Έχουν το φάρμακο για τον Covid-19 αλλά δεν το δίνουν!

Έχουν το φάρμακο για τον Covid-19 αλλά δεν το δίνουν!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 | 5:25 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Έχουν το φάρμακο για τον κορονοϊό. Όχι το εμβόλιο, το φάρμακο. Όμως δεν είναι για όλους. Είναι για γερά πορτοφόλια και το κράτος των νεοφιλελέ πλιατσικολόγων δεν έχει καμία διάθεση να πληρώσει για να σωθούν ζωές φτωχών.

Τα ΝΕΑ του κουμπάρου έγραφαν πριν λίγες μέρες.

“Το «πράσινο φως» αναμένουν τα ευρωπαϊκά κράτη από τον Οργανισμό Φαρμάκων της Γηραιάς Ηπείρου (ΕΜΑ) για τη χρήση μονοκλωνικών αντισωμάτων (και) σε Ευρωπαίους ασθενείς με λοίμωξη COVID-19. Πρόκειται, πάντως, για φάρμακα υψηλού κόστους (η τιμή τους κυμαίνεται από 1.000 έως 1.200 ευρώ), τα οποία εφόσον λάβουν τη σχετική έγκριση θα ενταχθούν στο εθνικό μας πρωτόκολλο...”

“Τα μονοκλωνικά αντισώματα είναι εργαστηριακές πρωτεΐνες που μιμούνται τη δράση του ανοσοποιητικού συστήματος όταν καταπολεμά επιβλαβή παθογόνα όπως οι ιοί. Συνεπώς στην περίπτωση αυτή είναι έτσι «προγραμματισμένα» ώστε να κατευθύνονται ειδικά εναντίον της πρωτεΐνης ακίδας του SARS-CoV-2 με στόχο να εμποδίζουν την προσκόλληση και την είσοδο του ιού στα ανθρώπινα κύτταρα”.

600 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Έχουμε 100 θανάτους την ημέρα.

Παρόλα αυτά το Ιερόν emo που είναι 82 με ζάχαρο και άλλα υποκείμενα νοσήματα έγινε περδίκι αμέσως. Το ίδιο και πολλοί άλλοι.

Ο Τραμπ δεν θα προλάβαινε εκλογές, αν δεν υπήρχε φάρμακο.

Μπήκε με πνευμονία και σε λίγες ώρες ήταν έξω μια χαρά!

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί δεν το δίνουν και στους υπόλοιπους. Στο νοσοκομείο από γιατρούς φυσικά.

Η απάντηση είναι πως οι κυβερνήσεις προτιμούν να αφήσουν τον κόσμο να πεθαίνει, παρά να δώσουν το φάρμακο, που, όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο ακριβό αλλά και σπάνιο, δε φτάνει για όλους.

Έχουμε 117.000 ασθενείς. Μόνο για το φάρμακο, το ΕΣΥ θα έπρεπε να πάρει επιπλέον ενίσχυση τουλάχιστο 140.000.000. Τι θα πάρουν μετά τα κανάλια;

Και το πιο σημαντικό: Πως θα κλειστούμε μέσα, αν με μερικές ενέσεις γινόμαστε καλά;

Γιατί η φυλακή είναι αφορμή για δικτατορία, το έχουν καταλάβει πλέον οι πάντες.

Θέλουν να περάσουν νέο Μνημόνιο με μας τρομοκρατημένους και φυλακισμένους.

Και τώρα κάτι άλλο. Οφείλουμε μια απάντηση στον υποκριτή παπά που ζητά να ανοίξουν οι Εκκλησίες.

Πέρα από το ότι έλεγαν τα περί τήρησης μέτρων για την επέτειο της δολοφονίας από μπάτσο του 15χρονου Αλέξανδρου και μετά ξαναγύρισαν στο γνωστό παραμύθι “δεν κολλάει στους ναούς”, αυτός και οι άλλοι χαραμοφάηδες, 

Μητροπολίτες, εφοπλιστές, πολιτικοί κλπ έχουν εξασφαλίσει θεραπεία και τα λένε αυτά. Ο κόσμος που είναι φτωχός στο πνεύμα και χωρίς λεφτά κινδυνεύει.

Θέλουν να ανοίξουν τις κύριες εστίες μετάδοσης του ιού;

Να το κάνουν, εφόσον εξασφαλίσουν φάρμακο για ΟΛΟΥΣ.

Αλλιώς θα γίνει χαμός! Τέρμα η ανοχή στο παπαδαριό. Στους φασίστες με τα ράσα. Όπου τους βρίσκουμε, θα τους κράζουμε. Θα διαμαρτυρηθούμε μπροστά στα μαγαζιά τους.

Ας ανοίξει λοιπόν τους ναούς ο Κούλης, να διαδηλώσουμε κι εμείς. Να δούμε τι δικαιολογία θα έχει να απαγορεύει συγκεντρώσεις στο δρόμο, όταν επιτρέπει το γλύψιμο του κουταλιού στο ναό.

Άντε μπράβο γιατί μας τα έκαναν τσουρέκια, σαν αυτά που έφαγε ο Κούλης στη Θεσσαλονίκη.

Δημόσια δωρεάν υγεία για ΟΛΟΥΣ. Το απαιτούμε. Εμείς πληρώνουμε τους μισθούς όλων των κηφήνων και τα χρέη τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2020 στις 10:49 μ.μ.

Και μόνο αυτό το γεγονός αποδεικνύει ότι πλέον η επανάσταση κι ο σοσιαλισμός είναι μονόδρομος για την επιβίωση της ανθρωπότητας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger