Home » , , » Αδέλφια κερδάμε! Ελλάδα-Νεπάλ: 1-0

Αδέλφια κερδάμε! Ελλάδα-Νεπάλ: 1-0

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 | 7:16 μ.μ.


Αλήθεια, πόση προσπάθεια καταβάλαμε για να βρούμε τέτοια "αστροπελέκια" εξουσιαστές;
'Η μήπως υπάρχει και η "αθέατη" πλευρά; Να έχουν συμφωνήσει αναμεταξύ τους σε διαγωνισμό, με έπαθλο που αγνοούμε, για το ποιος/α θα πει την μεγαλύτερη κοτσάνα;

Το εντυπωσιακό είναι, ότι καθημερινά ακούμε από τον κυβερνητικό λόγο τις απίστευτες παπαριές, και περιοριζόμαστε να σκάμε ένα ειρωνικό μειδίαμα και να τις προσπερνάμε.
Λες και έχουμε αποδεχθεί να έχουμε μια ανάλγητη αντιλαϊκή κυβέρνηση, που στηρίζεται από ένα κοινοβουλευτικό τσούρμο που αποτελείται από ανόητους και ηλίθιους.

Η Σοφία Βούλτεψη, γι' αυτή ο λόγος, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Είναι μοναδικές οι "χαριτωμενιές" που έχουν ακουστεί από το στόμα της.
Στο παρελθόν μας είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει "ένοπλες συνιστώσες".
Στην φετινή γιορτή για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με αφορμή την εμφάνιση συγκροτημένου μπλοκ του ΚΚΕ μας δήλωσε ότι ο Δημήτρης Κουτσούμπας "δεν σέβεται τους νόμους της δημοκρατίας που έχουν ψηφιστεί με την δεδηλωμένη και στέλνει μήνυμα ότι σκοπός του είναι να καταργήσει και διατάξεις που προστατεύουν το πολίτευμα", ενώ η ηλιθιότητα της Βούλτεψη φτάνει σε τέτοια μεγέθη που παραδέχτηκε δημόσια σε ομιλία της στην βουλή ότι το κόμμα της κατασκευάζει fake news.

Μιλάμε για μια βουλεύτρια που -χωρίς να το καταλάβει άραγε; - χαρακτήρισε τους ομόσταβλους της πολιτικάντηδες, ανεύθυνους, λαοπλάνους, συνειδητούς ψεύτες.
Αναφερόμαστε σε μια καραμπινάτη ρατσίστρια, ενώ τα απαύγασμα της κατά καιρούς μας φέρνει στο μυαλό την ρήση του Α. Αϊνστάιν «η διαφορά μεταξύ βλακείας και ευφυΐας είναι ότι η ευφυΐα έχει όρια…».

Κάναμε όλη αυτή την εισαγωγή γιατί ακούσαμε σε βίντεο μια απίστευτη αποστροφή που έκανε χτες η βουλευτίνα της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη προεδρεύοντας σε μια επιτροπή της βουλής. Εκανε απνευστί ένα αδιανόητο παραλήρημα.

 Το αντιγράφουμε επί λέξη:

"Δηλαδή  δεν καταλαβαίνουμε σ αυτή την χώρα ότι είμαστε όλη η Ευρώπη όλος ο κόσμος έχει κλειστά τα σχολεία και έχει διακοπεί η εκπαίδευση και πρέπει ο καθένας αντί να σκύψουμε το κεφάλι μπροστά σ αυτό το σοβαρό γεγονός της πανδημίας που τα παιδάκια σε κάποιες χώρες ούτε τηλεδιάσκεψη δεν έχουνε και πάνε και κοιτάνε έξω απ' τις αυλές των σχολείων με νοσταλγία και αγάπη αντί να σεβαστούμε αυτό το πράγμα, στο Νεπάλ, στην Αφρική δεν έχουν τηλεδιάσκεψη όπως έχουν τα δικά μας παιδιά, έλεος πια ...." .

Τώρα τι να σχολιάσεις; Η μοναδική επιλογή που έχουμε είναι να υποκλιθούμε στις διαπιστώσεις αυτού του πολιτικού ογκόλιθου, και να ζητήσουμε ταπεινά συγνώμη γιατί δεν αναγνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση του νέου Μωυσή έχει καλύτερες επιδόσεις από το Νεπάλ και της χώρες της Αφρικής. Ελεος Σοφία, που θα έλεγες κι εσύ ...    
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger