Home » , » Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που κάνει η Ν.Δ

Θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματα που κάνει η Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 | 6:17 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Όταν έχεις στημένες συνεντεύξεις σαν αυτή που κάνει ο Χατζηγλειφωλάου στο σύζυγο της υπέρκομψης, είναι επόμενο να έχεις δημοσκοπήσεις μαϊμού από τους ίδιους βόθρους στους οποίους οι κυβερνώντες έριξαν εκατομμύρια.

Για να απαντήσω σε ένα που του τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που βλέπει το γρουσούζη γκόμενο, μας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Μάλιστα είμαστε εκείνοι που πάντα σχολιάζουμε τα προκλητικά κι ανόητα ψέματα που λένε οι δεξιοί ακόμα και τα τρολλ.

Όμως μας ενδιαφέρει και η αλήθεια. Να ακούγονται όλα όσα συμβαίνουν κι όχι φαντασίες και παραμύθια της δεξιάς.

Δεν μπορούμε λοιπόν επομένως να δεχτούμε τα παράλογα των ελληνικών τηλεοπτικών οχετών. Όπως δεν πιστέψαμε ποτέ πως θα ψηφίσουμε “ναι” στο δημοψήφισμα για την καταστροφή και το πλιάτσικο του μνημονίου, παρά την προπαγάνδα των καναλιών, έτσι δεν πιστεύουμε πως ένα κόμμα που ρήμαξε τον τόπο, που ζέχνει τόσο, που είναι υπεύθυνο για χιλιάδες νεκρούς, θα κυβερνήσει ξανά.

Ναι μεν στο ΣΥΡΙΖΑ κοιμούνται όρθιοι. Πολάκη, δεν γαμήσατε τη μεσαία τάξη, γαμήσατε την πλειοψηφία με το νέο Μνημόνιο που φέρατε, αν και σας είπαμε ξεκάθαρα να μην το κάνετε. Δεν καταλάβατε όχι μόνο γιατί χάσατε τις εκλογές, αλλά γιατί τις κερδίσατε πριν, γιατί σας έβγαλε ο κόσμος κυβέρνηση, κι εσείς τον απογοητεύσατε, τον πικράνατε, τον εξοργίσατε και τον εξαπατήσατε. Είστε τυχεροί που και οι άλλοι είναι αστικές συμμορίες, αλλιώς θα είχατε εξαφανιστεί. Μόνο λόγω του Μητσοτάκη ήρθατε δεύτεροι και λόγω της ΝΔ των ανθρωποφάγων δεν βαρέσατε διάλυση.

Η ΝΔ λοιπόν κάθε φορά που έρχονται τα δύσκολα θα παραγγείλει ένα γκάλοπ για να μην αρχίσουν οι γκρίνιες στο εσωτερικό της. Δεν θα κάνει όμως εκλογές και σας τα είχαμε πει εδώ και μήνες. Γιατί, αν γίνουν εκλογές, θα φανεί η απάτη των δημοσκοπήσεων και τότε θα αλλάξει το κλίμα εντελώς.

Γιατί να ρισκάρει ο Μητσοτάκης να χάσει την εξουσία, ή στην καλύτερη περίπτωση γι' αυτόν, να μοιραστεί τη λεία από το πλιάτσικο με το ΚΙΝΑΛ κι άλλες τσόντες, όταν κάνει σήμερα ό,τι θέλει;

Η πλειοψηφία λοιπόν -μας είπαν- δεν θέλει εκλογές. Βασικά τρέμουν στην ιδέα να ψηφίσουν πραγματικά οι πολίτες πριν προλάβουν να στήσουν νοθεία.

Μας λένε επίσης το παραμύθι πως είναι ευχαριστημένοι με τα μέτρα που πήρε η ΝΔ! Αλήθεια; Ψέματα! Γιατί δεν ρωτάνε συγκεκριμένα ποια μέτρα τους αρέσουν; Τα πρόστιμα; Το λουκέτο; Ή οι 5387 νεκροί ως τώρα; Υπερδιπλάσιοι θάνατοι ανά εκατομμύριο από το μέσο όρο των υπολοίπων κρατών! 515 θανάτους ανά εκατομμύριο εμείς, 254,2 οι υπόλοιποι! 
Νεκροθάφτες ρώτησαν;

Ρωτήστε όποιον θέλετε από αυτούς που έχουν κλειστά τα μαγαζιά τους, να σας πει τι ψήφισε και αν θα ξαναψηφίσει ΝΔ.

Ρωτήστε τους εκατοντάδες χιλιάδες που έχασαν τη δουλειά τους, αυτούς που δεν πήραν ούτε τα ψίχουλα του Κοινωνικού Μερίσματος, που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ σα σκλάβοι υπό απαράδεχτες συνθήκες, τους ανέργους, τους φοιτητές, που βλέπουν τα πτυχία να γίνονται κομφετί, τους χαμηλοσυνταξιούχους κλπ.

Βρίζουν όλοι την κυβέρνηση, τους φτύνουν, κι αυτοί λένε πως “ψιχαλίζει”! Όμως η αγανάκτηση δεν φαίνεται γιατί είμαστε φυλακισμένοι. Ο Μητσοτάκης δεν θέλει να αποφυλακιστούμε γι' αυτό τα παλαβά με τα εμβόλια. Να έχουμε μάσκες, ακόμα κι αν κάνουμε εμβόλιο, θα κάνουν κι οι άρρωστοι, αλλά όχι τώρα κλπ.

Χτες εμβολιάστηκαν 8.420. Με αυτό το ρυθμό το χρόνο εμβολιάζονται 3.073.300. Για να φτάσουμε το 70% του πληθυσμού, που είναι 7.280.000, θέλουμε πάνω από 2 χρόνια! Άρα όλο αυτό τον καιρό θα μας βάζει μέσα και θα μας βγάζει όποτε γουστάρει! Το βρήκε το κόλπο. Αυξομειώνοντας τα τεστ αυξομειώνει τα κρούσματα! Το 80% εξακολουθούν να πεθαίνουν χωρίς ΜΕΘ, αφού ο ΕΟΔΥ λέει σε ασθενείς “μείνετε σπίτι”!

Όλα τα εγκλήματα που έκανε η ΝΔ θα τα πληρώσει. Και κανένα ψέμα δεν πρόκειται να τους γλυτώσει από την οργή του κόσμου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger