Home » , » Ρητορικές ερωτήσεις με αφορμή την κωμική παράσταση Χατζηνικολάου - Μητσοτάκη

Ρητορικές ερωτήσεις με αφορμή την κωμική παράσταση Χατζηνικολάου - Μητσοτάκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021 | 10:36 μ.μ.


Αν κάτι έχει σημασία να υπογραμμιστεί, με την στημένη συνέντευξη Μητσοτάκη στον Χατζηνικολάου, το αυτονόητο, ότι δηλαδή υπάρχουν ενσωματωμένοι δημοσιογράφοι -αυτό το φαινόμενο υπάρχει σε όλο τον κόσμο-, αλλά το ότι είχαμε μια εντελώς κακοστημένη κωμική θεατρική παράσταση, με έναν "έγκριτο" δημοσιολόγο να φτάνει στον έσχατο ξεπεσμό. 

Κι αυτό γιατί υποβολιμαία δημοσιεύματα, πάντα υπήρχαν και υπάρχουν, ενώ οι σκηνοθετημένες "πληρωμένες" -το αντίτιμο τους δεν μεταφράζεται αποκλειστικά σε χρηματικό ποσό- δεν είναι κάτι το σπάνιο. Το σκηνικό όμως που παρακολουθήσαμε με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 και τον πρωθυπουργό υποτιμούσε την νοημοσύνη ακόμα και ενός τηλεθεατή που δεν ήταν "ψιλιασμένος". Τόσο άθλια ήταν η όλη παρουσία Χατζηνικολάου- Μητσοτάκη κάτι που το διαπιστώνει κανείς παρακολουθώντας έστω και λίγο κάποιες απ' τις χιλιάδες παρεμβάσεις χρηστών του  twitter. (Απ' ότι διαβάζουμε ό Χατζηνικολάου διέγραψε εκατοντάδες ακόλουθους του στο μέσο, λόγο της κριτικής που του έκαναν).

Εδώ πρέπει να προσθέσουμε δυο παρατηρήσεις. Ο εκδότης της Realnews, μπορεί να είναι καραδεξιός αλλά πάνω απ' όλα είναι επιχειρηματίες. Οταν λοιπόν είχε βρεθεί  σε μια δεινή οικονομική κατάσταση είχε ρθεί σε μυστική συνάντηση με τον τότε πρωθυπουργό Τσίπρα- τον κάρφωσε δημόσια ο Καρατζαφέρης, τότε που είχε αντιπαράθεση μαζί του, χωρίς να τολμήσει ο "έγκριτος" να τον διαψεύσει- και προφανώς με ανταλλάγματα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεσολάβησε να ξελασπώσει απ' τα οικονομικά του λούκια.

Η άλλη επισήμανση μας απευθύνεται στο επαγγελματικό σινάφι του. Είναι να μην έχει βρεθεί ούτε ένας από τους συναδέλφους του και να μην στηλιτεύση την συμπεριφορά του που ξεφτιλίζει όλο το επάγγελμα τους και μάλιστα τόσο απροκάλυπτα. Οταν αυτό το εντοπίζουν τόσοι χρήστες του διαδικτύου, είναι δυνατόν να περνάει απαρατήρητο από τους "λειτουργούς" της δημοσιογραφίας; (Ρητορική ερώτηση φυσικά):













Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger