Home » , » Αστική πολιτική ζωή στα καλύτερα της: Απ' τις "φανταστικές δημοσκοπήσεις", στην "εθνική μειοδοσία"

Αστική πολιτική ζωή στα καλύτερα της: Απ' τις "φανταστικές δημοσκοπήσεις", στην "εθνική μειοδοσία"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 | 9:27 μ.μ.

Διασκεδαστικά αλλά και ενδιαφέροντα είναι όσα συμβαίνουν στο πολιτικό μόρφωμα της πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, που τώρα παριστάνει την αρχηγό του ΚΙΝΑΛ, αλλά και το ανεπάντεχο κράξιμο που τρώει από στέλεχος της δεξιάς. 

Δεν φτάνει που ο πρώην υπουργός του Σαμαρά, πρώην στέλεχος του Σημίτη, πρώην φίλος του Βενιζέλου και σημερινός διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβάρδος, αμφισβητεί τις επιδόσεις της κ. Γεννηματά στο σκούπισμα και το σφουγγάρισμα του living room του Μητσοτάκη και θέλει να την αντικαταστήσει αναλαμβάνοντας τα ηνία του κόμματός του, εισπράττει και ροχάλες από στέλεχος της Ν.Δ., που κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ για "εθνική μειοδοσία"!

Το πιο απολαυστικό σκηνικό πάντως για μας, είναι ότι για πρώτη φορά -αν δεν κάνουμε λάθος- στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, προερχόμενο από το "βαθύ ΠΑΣΟΚ", παρουσιάζεται δημόσια και καταγγέλλει τις μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις
Και αναφερόμαστε στον βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου, ο οποίος όχι μόνο κάνει λόγο για "φανταστική δημοσκόπηση" και καταγγέλλει τον δημοσκόπο Στράτο Φαναρά. Επίσης τον προκαλεί ότι αν δεν αποδέχεται τον ισχυρισμό του να τον μηνύσει! 

Και αυτονόητο είναι ότι αν ο επικεφαλής της εταιρίας Μέτρον Ανάλυσης, δεν το κάνει, θα είναι σαν να αποδέχεται ότι παρουσιάζει φανταστικές δημοσκοπήσεις και άντε μετά να πείσει κανέναν ότι το κάνει με το αζημίωτο. (Πληροφοριακά να συμπληρώσουμε ότι σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας του κ. Φαναρά, οι θετικές γνώμες των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ για τον κ. Μητσοτάκη είναι 92%, περισσότερο και από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι βλέπουν θετικά τον πρωθυπουργό σε ποσοστό 88%).

Αστική πολιτική ζωή στα καλύτερα της. Το ένα κόμμα κατηγορεί το άλλο ότι καταφεύγει σε μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, ο αντίπαλος του του χρεώνει "εθνική μειοδοσία". 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger