Home » , » Ανοιχτή επιστολή της Τοπικής Οργάνωσης Ρουφιανοχωρίου της Ν.Δ προς την πιστή δούλη του Θεού, κ. Νίκη Κεραμέως

Ανοιχτή επιστολή της Τοπικής Οργάνωσης Ρουφιανοχωρίου της Ν.Δ προς την πιστή δούλη του Θεού, κ. Νίκη Κεραμέως

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021 | 4:01 π.μ.


Επιτέλους μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά για έτσι δικαιώνεται απολύτως ο  κύριος Πορτοσάλτε, ο οποίος εκτίμησε ότι ο κ. Χρυσοχοϊδης και η κ. Κεραμέως "κάνουν επανάσταση" και στον χώρο της Παιδείας.

Αρκετά δεν επικράτησε τόσα χρόνια η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς; 

Δεν επιτρέπετε να αφήσουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και επί διακυβερνήσεως της αξιοσέβαστης θεοσταλμένης οικογένειας της υπέρλαμπρης. 

Παρωχημένες ιδεολογικές αγκυλώσεις για "πλέρια μόρφωση" και "παιδεία για όλους" εκφράσεις που συναντάμε στα κομμουνιστικά τσιτάτα, των εθνοπροδοτών πρέπει να εκλείψουν δια παντός..

Σήμερα η Παιδεία μας πρέπει να μεταλαμπαδιάζει στην νέα γενιά τα ελληνοχριστιανικά ιδανικά και είναι δυστύχημα που ο εθνικός μας ιεράρχης Αμβρόσιος δεν είναι σε θέση, λόγω ηλικίας να συντάξει τα εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Εχουμε όμως εμπιστοσύνη στην αδίκως αφορισμένη, υπουργό Παιδείας μας. Πιστεύουμε ότι με την Θεία χάρη θα επαναφέρει το γνωστικό επίπεδο που διδάσκονται οι μαθητές στα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, όπως υπήρχε επί εποχής του μεγάλου ηγέτη -αιωνία η μνήμη του- Γεωργίου Παπαδόπουλου 

Είναι κάτι  που ευαγγελίζεται όλος ο εθνικός κορμός των πατριωτών, αναμένοντας από την κ. Κεραμέως να επιτελέσει το ιερόν της καθήκον προσφέροντας ανεκτίμητη υπηρεσία στο Εθνος    

Προφανώς η ιστορία μας πρέπει να πάψει να έχει κοινωνιολογικό χαρακτήρα, όπως είπε η αξιοσέβαστη υπουργός μας. Αλλωστε το ίδιο είχε εντοπίσει και ο εξέχον πολιτικός ανήρ Αδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας ότι "η κοινωνιολογία κάνει τα παιδιά αριστερά"! 


Προσευχόμαστε
για την μακροημέρευση της πιστής δούλης του Κυρίου Νίκης Κεραμέως και ευχόμαστε να έχει πάντα παρόμοιες επιτυχίες για το καλό του ευλογημένου Εθνους μας.

 Τοπική Οργάνωση Ρουφιανοχωρίου της Ν.Δ.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger