Home » , , » Σκανδαλιάρα κι Αφορισμένη.

Σκανδαλιάρα κι Αφορισμένη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 | 7:49 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Αφορισμένη Σκανδαλιάρα”. Δεν είναι τίτλος ταινίας είναι η υπουργός Παραπαιδείας και Ταλιμπανισμού.

Πολύ σκανδαλιάρα μας βγήκε η Νίκη. Εγώ βέβαια έχοντας υπόψη την Καλλιόπη τη θεούσα, ξέρω πως οι δήθεν θρήσκες τη γουστάρουν τη μανούρα, θέλουν να γίνεται τζέρτζελο.
Άλλωστε για να την αφορίσει ο Αμβρόσιος κάτι ήξερε. Μην τους βλέπεις έτσι τους παπάδες. Μεσαίωνας είναι σε άλλα πράγματα. Στις πληροφορίες είναι αιώνες μπροστά κι από τη CIA.

Η ΟΙΕΛΕ (Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδος), μετά από ομόφωνη απόφαση, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών μήνυση κατά της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως για την υπόθεση των κατεστραμμένων απουσιολογίων του Κολλεγίου Αθηνών, όπου ζητά να διερευνηθεί πλήρως το ζήτημα, να αναζητηθούν οι υπεύθυνοι και να εξεταστεί το θέμα των παράνομων τίτλων σπουδών που δόθηκαν σε μαθητές οι οποίοι είχαν κατά πολύ υπερβεί το όριο απουσιών!

Όταν ζητήθηκαν από την διεύθυνση του σχολείου στοιχεία σχετικά με την καταγγελία, είπαν “τα βιβλία έχουν καταστραφεί”!!! Ανάθεμα στους βιβλιοφάγους αρουραίους...

Σκάνδαλο δεν είναι μόνο πως μερικά πλουσιόπαιδα (άραγε ποια;) παίρνουν πτυχία χωρίς να πατήσουν καν στο σχολείο.

Μεγαλύτερο σκάνδαλο είναι εκεί που δεν έγινε μήνυση! Που βαλτοί δεξιοί αγύρτες παίζουν θέατρο κατηγορώντας την αφορισμένη πως πέρασαν σε σχολές μαθητές με λευκή κόλλα.
Και είναι θέατρο, γιατί η υπουργός θέλει να κάνει πιο δύσκολη την εισαγωγή στα Πανεπιστήμια.
Γιατί όμως; Μα για να πληρώσουν οι γονείς τα κολέγια! Όσοι έχουν φυσικά. Τα οποία θα δίνουν πτυχία, χωρίς να κουραστούν πολύ τα παιδιά. Και χωρίς να πατάνε σε αυτά, ώστε να μην κολλήσουν κάναν ιό.
Ιδιωτικά Πανεπιστήμια που θα μπαίνεις με τη αξία σου. Η οποία θα είναι κάμποσα χιλιάρικα το μήνα.

Η Ομοσπονδία έχει δίκιο. Κοιτάζει το συγκεκριμένο σκάνδαλο, που είναι μεγάλη πρόκληση.
Κάποιοι δεν πατάνε και δεν τρέχει τίποτα, ενώ άλλοι στα δημόσια σχολεία μένουν από απουσίες.
Χρόνια τώρα (από 2018) τραβιούνται με την υπόθεση και δεν έβγαλαν άκρη.
Έκαναν επίσημη καταγγελία στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας, η οποία έκανε ΕΔΕ! Ουάου, ανατρίχιασα! Τι είναι ΕΔΕ; Εμείς Δεν Ευθυνόμαστε.
Η υπόθεση δεν προχώρησε, η Ομοσπονδία πήγε στην Νίκη, κι αυτή τους έγραψε στα πον - πον της καθότι επίτιμος αρχηγός των Μαζορετών.

Η Παιδεία είχε πάντα μαύρο χάλι. Με τα Μνημόνια μπήκε σε κόμμα. Ο Μητσοτάκης και οι υπόλοιποι προσπαθούν να την αποτελειώσουν, να τη βγάλουν από τη μιζέρια της. Να τη στείλουν να βρει την Οικονομία στο πάτο του Αιγαίου, που κάνουν έρευνες οι Τούρκοι.

Το χειρότερο σκάνδαλο φυσικά είναι το άνοιγμα των σχολείων χωρίς να τηρείται το σπουδαίο προληπτικό μέτρο της απόστασης.

Προβλέπω φθινόπωρο μαζί με τις βροχές, να βρέχει μηνύσεις. Γιατί, αν ο αρρωστήσει ο παππούς και η γιαγιά, που δεν βγαίνουν από το σπίτι, τα παιδιά τους δεν θα το αφήσουν έτσι. Να είναι σίγουρη η αφορισμένη σκανδαλιάρα.

Σήμερα έθαψαν είδηση πως τουρίστες είπαν όταν επέστρεψαν στην Αγγλία, πως κόλλησαν ιό σε διακοπές στην Ελλάδα. Ει, κι εμείς από άλλους τουρίστες κολλήσαμε, εντάξει;

Νεοδημοκράτες, αν κολλήσουν τα παιδιά, ουαί κι αλίμονό σας. Τότε δεν θα πέσει απλά μήνυση, θα πέσουν φάπες και κλωτσιές.

Οι γονείς είναι εξοργισμένοι. Η ΝΔ έπεσε στο γκρεμό. Αυτά τα σκάνδαλα δεν θα είναι “τίποτα” μπροστά στο έγκλημα του στριμώγματος μικρών παιδιών για ώρες.
Και τότε θα έχουν πολύ περισσότερα τραβήγματα από μια μήνυση που έτσι κι αλλιώς δεν θα περάσει στη Βουλή.
Ποιος θα άρει την ασυλία της Κεραμέως; Η ΝΔ και το δεκανίκι της το ΚΙΝΑΛ;
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger