Home » , » Ξύλο, σκοταδισμός και άγιος ο Θεός

Ξύλο, σκοταδισμός και άγιος ο Θεός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 | 4:40 π.μ.

Απόλυτα εύστοχο το κείμενο του Κώστα Βαξεβάνη, που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα που εκδίδει, το Documento. To αναπαράγουμε:

 Αν κάποιος ριψοκινδυνεύσει την άποψη ότι το όνειρο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένας μπάτσος (όχι αστυνομικός, μπάτσος της Βασιλικής Χωροφυλακής) σε κάθε κρεβατοκάμαρα, θα χαρακτηριστεί λαϊκιστής και υπερβολικός.

Το ίδιο όμως ευφάνταστος θα χαρακτηριζόταν όποιος έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι ένας γραφικός τηλεπωλητής που πουλάει πατριωτισμό του νανογιλέκου θα γινόταν αντιπρόεδρος του ιστορικού συντηρητικού κόμματος στην Ελλάδα. Για να μην πω πώς θα χαρακτηριζόταν όποιος προέβλεπε ότι το πρωτοπαλίκαρο του Γεώργιου Παπαδόπουλου θα γίνει υπουργός Εσωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Τίποτε επικίνδυνο, απειλητικό για τη δημοκρατία και περιοριστικό για τον πολίτη δεν είναι ξένος τόπος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η τηλεοπτική φιλελεύθερη φύση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σαν τα γλυπτά από πάγο. Στήνονται μόνο για τη φωτογράφιση και μετά τη χρήση οδεύουν λιώνοντας προς το αποχετευτικό σύστημα.

Ο Μητσοτάκης κατάφερε μέσα σε ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης να εκπροσωπεί ό,τι πιο ακραία συντηρητικό υπάρχει στην Ελλάδα. Ξεκίνησε με ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger