Home » , » Η αποικία του παραλόγου

Η αποικία του παραλόγου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 | 6:44 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Η ΝΔ έχει πρόβλημα με τα ανήλικα. Από τη μια ο Γεωργιάδης, που βιάζει ανήλικα αγόρια, από την άλλη ο παρτουζάκιας που θέλει να δείρει και να βιάσει ανήλικα κορίτσια, δεν υπάρχει παιδάκι ασφαλές με δαύτους.

Σαδιστικά άνοιξαν τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά και μέσα το καταχείμωνο διατάζουν να ανοίξουν τα παράθυρα κάθε λίγο και λιγάκι! Μόνο τα SS είχαν τέτοιες μεθόδους.

Επειδή τα παιδιά κολλάνε, αλλά δεν αρρωσταίνουν εύκολα από ιό, είπαν να τα ξεκάνουν από το κρύο! “Το μάθημα στο εξής θα γίνεται στο ψυγείο του Ηρώδη”!

Σε λίγο θα βάλουν φωτιά στα θρανία να ζεσταθούν με προσάναμμα τα βιβλία.

Μην ξεχνάμε πως στην Ελλάδα του 21ου αιώνα και πολλοί ενήλικοι δεν έχουν για πετρέλαιο, έτσι τουρτουρίζουμε εδώ και χρόνια κάθε χειμώνα. Μονοψήφια η θερμοκρασία στο δωμάτιο που γράφω. Είναι επειδή μείναμε στην ΕΕ, αφού κάποιοι μαλάκες έκαναν το ΟΧΙ, ναι!

Ο νεοδημοκράτης, ο βιαστής, θα τη σκαπουλάρει. Όχι γιατί είναι αθώος, κάθε άλλο. Γιατί οι νόμοι φτιάχτηκαν από τις αστικές συμμορίες σαν τη ΝΔ. Για απόφοιτους της “αντρικής” σχολής.

Γιατί ο βιασμός παραγράφεται, ενώ το χρέος όσο περνά μεγαλώνει. Λες και μπορούν να κλείσουν τέτοιες πληγές...

Είναι χειρότερα να χρωστάς από το να βιάσεις ακόμα και να σκοτώσεις! Κι αν σκοτώσεις Αριστερό, Κομμουνιστή, Αναρχικό, Gay... παίρνεις και μια καλή θέση στο δημόσιο! Όπως ο Καλαμπόκας. Μια χαρά βολεύτηκε.

“Η δημοκρατία είναι ισχυρή” μας έλεγαν όταν έβγαζαν έξω από τη φυλακή τους προδότες χουντικούς, που σκότωσαν χιλιάδες και βασάνισαν όλο το λαό.

Μόνο που ο Κουφοντίνας είναι ισχυρότερος, καθώς αυτόν τρέμει η αστική “δημοκρατία”, δηλαδή η τυραννία των καθαρμάτων. Ευτυχώς γι' αυτούς επέλεξε και σωστά να παραδοθεί να για υπερασπιστεί τις επιλογές του και πάνω απ' όλα την τιμή της οργάνωσης του. Για να συγκεντρώσει στην συνέχεια όλο το ταξικό μίσος του αστικού κράτους στο πρόσωπο του. Αν ήταν έξω, θα σφιγγόταν κάποιοι κώλοι.

“Πέφτει το κόκκινο αστέρι
Κάνω ευχή για να μου φέρει
Γροθιά του '60 στο 'να χέρι
Και στο άλλο δίκοπο μαχαίρι
Να 'ρθει η αγάπη μου η πρώτη
Να μαχαιρώσει τον προδότη
Το φιλελεύθερο ιππότη
Το γιάπη τον Ισκαριώτη...”
Αθάνατε Τζιμάκο.

Συμβούλιο της Επικρατείας. “Δεν παίρνετε αναδρομικά γιατί πήρανε αεροπλάνα κι πλοία”. Αντί για φτερούγα κοτόπουλο φάτε τα φτερά του RAFLE.

Τελικά γιατί δεν έγινε ο Λεβέντης πρωθυπουργός, δεν κατάλαβα. Αφού κόψαμε τις συντάξεις και πήραμε αεροπλάνα όπως ήθελε. Και κάποιοι τις μίζες τους.

Αλλά χειρότεροι από τα λαμόγια τους νεοδημοκράτες, είναι οι βλάκες οι ρεφορμιστές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν είπε σωστά πως η συμφωνία για τα αεροπλάνα συμφέρει μόνο τις Γαλλικές εταιρείες, αφού παίρνουμε “γουρούνι στο σακί”, χωρίς να μπορούμε καν να τα αλλάξουμε, ενώ δίνουμε τα φράγκα μπροστά!

Καλά τα είπε, αλλά τι έκανε μετά; Πήγε και ψήφισε τη συμφωνία που κατήγγειλε!!! Όρσε μαλάκες!

Να χαρώ εγώ αντιπολίτευση από τα lidl. Να έχεις τους ανθρωποφάγους να κυβερνάνε και να τους κάνουν αντιπολίτευση οι ηλίθιοι! Να λες “φάτε με, ρε κερατάδες, να τελειώνουμε”!

Είπα “ανθρωποφάγοι” θυμήθηκα και τους Κιναλήτες, τους μεγαλύτερους αλήτες. Ένα κλαψιάρικο τέρας, που σκότωσε στην κυριολεξία και βίασε λεκτικά δημόσια τις οροθετικές γυναίκες, είναι (λέει) με τη Μπεκατώρου, που είναι θύμα βιασμού. Και που, αν δεν ήταν χρυσή Ολυμπιονίκης, θα την ξέσκιζαν οι γαλάζιοι αντεροβγάλτες!

Δείτε Κούγια, Λοβέρδο κι τα άλλα καθίκια, για να καταλάβετε γιατί τα θύματα δεν μιλάνε, αν και θα έπρεπε. Μας βιάζουν όχι μόνο το σώμα αλλά και την ψυχή!

Αι σιχτίρ πια με το αστικό μπουρδέλο...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger