Home » , » Δεν υπάρχει και κανένας θαμώνας των επουράνιων να μας προστατέψει από την εγκεφαλική μαλάκυνση Χριστέμπορων και σκοταδιστών...

Δεν υπάρχει και κανένας θαμώνας των επουράνιων να μας προστατέψει από την εγκεφαλική μαλάκυνση Χριστέμπορων και σκοταδιστών...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 | 12:13 π.μ.


Πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να μειδιάσουμε ή να μελαγχολήσουμε με το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού μηνύματος που μας στέλνει αναγνώστης μας και το οποίο τιτλοφορεί: "Ζουν ανάμεσά μας".

Η πρώτη φωτογραφία που επισυνάπτει είναι από εξώφυλλο  φασιστοφυλλάδας,  το οποίο μας προτρέπει να "λατρεύουμε" το πέος του Ταξιάρχη Μανταμάδου γιατί σ' αυτό οφείλεται η "σωτηρία της πατρίδας".

Η επόμενη αφίσα έχει προέλευση την "Χριστιανική Νεολαία Αθηνών". Κι αυτή με πέη και αιδοία ασχολείται με την διαφορά ότι αυτή μας συνιστά να μην επιδιδόμαστε σε αυνανισμό -όπως λένε οι γραφές τους είναι αμαρτωλή πράξη- και να προσφύγουμε τον Χριστό για να απαλλαγούμε απ' αυτή. 

Δεν έχει σημασία αν είναι λίγες χιλιάδες οι "πυροβολημένοι" που αγοράζουν ρυπαρές έντυπες πατσαβούρες σαν την "Ελεύθερη Ωρα". 
Ούτε μπορούμε να υπολογίσουμε το μέγεθος της "Χριστιανικής νεολαίας" που αποδέχεται τέτοιες παπάτζες.
Αλλωστε η Χριστεμπορία και ο σκοταδισμός πάντα είχε και θα έχει τους εκφραστές στην χώρα μας. (Για κάποιους είναι και επάγγελμα) Το προβληματικό είναι ότι ακόμα και σήμερα ο απίστευτος θρησκευτικός σκοταδισμός έχει θιασώτες νέα παιδιά. 

Την μια το πέος του Ταξιάρχη "σώζει την πατρίδα", την άλλη αναθέτουν στο Χριστό να μας "προστατέψει" από την μαλακία, και δυστυχώς δεν υπάρχει  θαμώνας των επουράνιων να μας "προστατεύσει" από την ηλιθιότητα... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger