Home » , » Απάντηση σε απορία γαλάζιων καθαρμάτων.

Απάντηση σε απορία γαλάζιων καθαρμάτων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 | 8:26 μ.μ.


Γράφει ο mitsos175

Τι διαφορά έχει ο Λιγνάδης από τους άλλους παιδεραστές και τον κράζουν τόσο, ρωτούν τα γαλάζια κομματόσκυλα.

Οι άλλοι δεν έχουν ένα στρατό ζωντόβολων, δεξιών ηλιθίων με περικεφαλαία, να προσπαθούν να ξεπλύνουν το έγκλημα της παιδεραστίας. Δεν έχουν τις πλάτες της κυβέρνησης και των ΜΜΕ.

Αλήθεια τώρα τι εννοεί άραγε ο Άδωνις και τα πληρωμένα καθίκια της ΝΔ όταν υπονοούν πως θα αθωωθεί; Μήπως πως θα εξαφανιστούν οι μάρτυρες όπως έγινε με το NOOR 1; Μήπως πως οι δικαστές θα βγάλουν απόφαση σαν αυτή του Γεωργιάδη που ναι μεν είναι ένοχος, αλλά δεν πήγε λεπτό φυλακή;

Ας συνεχίσουν να δουλεύουν άθελα τους για το ,ΣΥΡΙΖΑ στέλνοντας αηδιασμένους από τη σαπίλα της ΝΔ στους ρεφορμιστές. Ας επαναπαύονται στα ψέματά τους, ψέματα που δεν πιστεύει κανένας. Θα φύγουν μια ώρα αρχύτερα.

Οι βλαμμένοι και βολεμένοι νεογιδοκράτες κάνουν πως δεν ξέρουν γιατί αγανακτεί ο κόσμος. Δεν είναι μόνο που πολλοί παιδεραστές μαζεύτηκαν στη ΝΔ και μάλιστα στο στενό κύκλο του Μητσοτάκη. Είναι το γεγονός πως εγκληματίες του κόμματος έχουν υποστήριξη από τη γαλάζια συμμορία! Αυτό εξοργίζει όσον αφορά τη Νέα Δικτατορία, τη Νέα Διαφθορά και μην κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.

Θα περίμενα να καταδικάζουμε την παιδεραστία από όπου κι αν προέρχεται, αφού αυτή είναι η χειρότερη μορφή βίας. Αλλά όχι! Οι γαλαζοαίματοι κηφήνες μπορεί να κάνουν ό,τι θέλουν ακόμα και να βιάζουν παιδιά!

Υπάρχει επίσης το σοβαρότατο θέμα του παρτουζάκια υπουργού που δεν ξέρουμε το όνομά του. Το ξέρει όμως ο Μητσοτάκης. Και τι κάνει; Την πάπια! Απολύτως τίποτα! Μέχρι να μάθουμε το όνομα, να απαιτήσουμε και γι αυτόν τα αυτονόητα, οπότε να πει πάλι εξαπατηθήκαμε. Δεν εξαπατήθηκε. Γνωρίζει. Κι αυτό τον κάνει Συνένοχο. Ούτε ξεχάσαμε τους άλλους. Το Χατζή πχ που κατηγορείται ως βιαστής.

Οι ίδιοι οι δεξιοί καρφώνονται. Αν καταδίκαζαν την παιδεραστία, όπως θα ήταν φυσικό, αν δεν προσπαθούσαν να ξεπλύνουν το έγκλημα από τους τηλεοπτικούς βόθρους, αν δεν παρέμβαιναν στη δικαιοσύνη, δε θα υπήρχε τόσος ντόρος. Αυτοί το άρχισαν, ο κόσμος απλά αντέδρασε στη μπόχα, τη βρωμιά τους.

Ποτέ σε καμιά χώρα δεν παρέμβει κομματικός μηχανισμός τόσο απροκάλυπτα και χυδαία για να υποστηρίξει βιαστές μικρών παιδιών! Αλλά αυτοί είναι οι δεξιοί: Ανεγκέφαλοι και σκάρτοι.

Οι πανηλίθιοι πρέπει να μάθουν πως κανένα έγκλημα δεν έχει δικαιολογία άλλα παρόμοια εγκλήματα, ούτε συμψηφίζεται. Αλλιώς δεν θα καταδίκαζαν κανένα τα δικαστήρια αφού και άλλοι κλέβουν, σκοτώνουν ή βιάζουν. Δεν είναι αυτό επιχείρημα αθωότητας, αλλά ενοχής. «Βίασε, αλλά επειδή έκαναν και άλλοι το ίδιο, να τον αθωώσετε»! Δεν ισχύει, δεν θα το πει κανείς σοβαρός δικηγόρος.

Περιμένω ακόμα καταδίκη του εγκλήματος της παιδεραστίας από τα γαλάζια κομματόσκυλα. Το «αν είναι ένοχος να τιμωρηθεί», ούτε αυτό δεν τολμούν να πουν! Δεν έχουν συνείδηση οι νεοδημοκράτες, την πούλησαν για τα ρουσφέτια. Τραγικοί και σάπιοι ως το μεδούλι. Στο Λιγνάδη κράζουμε το έγκλημα στη ΝΔ τις πλάτες και τη στήριξη στον εγκληματία.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger