Home » , » Μαλακίες Φράγκα.

Μαλακίες Φράγκα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 | 12:46 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αρχηγός δεξιού κόμματος πλέον ο Τράγκας, θα την πει την κουταμάρα του. Μίλησε σήμερα μεταξύ άλλων για «προσηλυτισμό από ομοφυλόφιλους»!

«Δεν είμαι ρατσιστής» είπε, «αλλά…». Λοιπόν αυτό το «αλλά» διαγράφεται αμοιβαία με το «δεν» όποτε η φράση γίνεται «είμαι ρατσιστής». Στη συγκεκριμένη περίπτωση ομοφοβικός. Προσπάθησε λοιπόν με αφορμή την υπόθεση παιδεραστίας του Λιγνάδη, γνωστού πρωθυπουργικού φίλου, να επιτεθεί στους gay.

Ψηφοφόρους της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας θέλει να πάρει, γι αυτό και λέει τις ανοησίες που θέλουν να ακούσουν οι φασίστες.

Σε αυτό όμως πρέπει να δοθεί απάντηση.

Άλλο παιδεραστία, άλλο ομοφυλοφιλία. Θα μου πείτε «αυτονόητο». Όχι για όλους.

Ο παιδεραστής μπορεί να είναι και ετερόφυλος, σαν τον παρτουζάκια πρώην υπουργό που γούσταρε να δέρνει ανήλικες και που τον κρατάνε στην ΝΔ (αυτός είναι και σαδιστής), ή σαν τον πτέραρχο που βίασε την ανιψιά του. Λέω μερικά παραδείγματα. υπάρχουν και άλλα με παπάδες, «νοικοκυραίους» κλπ, κλπ.

Επίσης, ξέρω πως θα πέσει από τα σύννεφα ο Φράγκας, η ομοφυλοφιλία δεν είναι θρησκεία. Δεν μπορεί επομένως να προσηλυτιστεί κάποιος ώστε να γίνει ομοφυλόφιλος.

Κι αν θέλετε αποδείξεις, σκεφτείτε αυτό το απλό. Τόσα χρόνια, αιώνες, η ομοφυλοφιλία διώκονταν. Αυτό δεν εμπόδισε να υπάρχουν ομοφυλόφιλοι, που βεβαία κρατούσαν κρυφό τον προσανατολισμό τους από φόβο. Κανείς ομοφυλόφιλος δεν έγινε ετερόφυλος από προσηλυτισμό. Απλά υποκρίνονταν.

Οι φασίστες βέβαια ονειρεύονται διωγμούς, εποχές ζόφου και τρόμου.

Αν ένας άνθρωπος έχει ετερόφυλο προσανατολισμό, δεν πρόκειται να αλλάξει ακόμα κι αν είναι υιοθετημένος από gay. Όπως δεν πρόκειται να αλλάξει κάποιος που έχει γονείς ετερόφυλους, αν ο ίδιος είναι gay!

Δε κολλάει, ρε Φράγκα, μην ανησυχείς, παραμείνεις στην «αντρική σχολή». Στο κάτω - κάτω όποιος φασιστομαλάκας πιστεύει πως «θα κολλήσει ομοφυλοφιλία», ας πιεί 1 λίτρο χλωρίνη. Ας τα κάνει 2 για πιο σίγουρα αποτελέσματα.

ΥΓ Μια άσχετη είδηση της τελευταίας στιγμής.

Γνωστός «ψηλός μοντελοπνίχτης» δικηγόρος ανέφερε πως τα παιδάκια εξοστρακίστηκαν πάνω στον πελάτη του και πως θα ζητήσει αποζημιώσεις από τους γονείς τους καθώς άφησαν τα παιδιά τους να αποπλανήσουν το «δύσμοιρο συγκλονισμένο από το σοκ»… τέρας!

ΝΔ παιδεραστές, γαμιούνται τα SS!

Ο Λιγνάδης είναι παιδεραστής, όχι ομοφυλόφιλος, όπως παιδεραστές είναι τόσοι και τόσοι ετερόφυλοι που τους πιάνουν να βιάζουν ανήλικα κοριτσάκια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger