Home » , » Εκπαιδευτικός να σου τύχει ...

Εκπαιδευτικός να σου τύχει ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 | 12:05 π.μ.

Ο αναγνώστης μας Κώστας Μ. μας ενημερώνει για μια πρωτοβουλία που πήρε η εκπαιδευτικός του Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ιωνίας και την γνωστοποίησε με κείμενο που τοποθέτησε στην είσοδο του σχολείου. (Εγινε πριν την απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων μέχρι τις 28 Φλεβάρη).

Δεν θα αναφέρουμε φυσικά τα "κοσμητικά επίθετα" με τα οποία "στολίζει" ο επιστολογράφος μας την βρεφονηπιαγωγό.
Οσο για τον αν εμπεριέχεται στα καθήκοντα της να φτιάχνει καταλόγους για ποιοι γονείς θέλουν να την εξουσιοδοτήσουν να πάει τα παιδάκια τους και να γλύψουν το ίδιο κουταλάκι με ποιος ξέρει όσους άλλους, που μας ρωτάει ο φίλος, νομίζουμε ότι η απάντηση δεν βρίσκεται σε κανέναν κανονισμό. Αλλωστε το να έχει κανείς επαφή με την πραγματικότητα, δεν είναι ζήτημα που καθορίζεται από διατάξεις. 

Οταν η πανδημία θερίζει, και η χώρα μπαίνει σε καθεστώς αυστηρού lockdown μια τέτοια εγκληματική ανευθυνότητα -αφού είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι ο ιός μεταδίδεται με την "θεία ευχαριστία"- μια τέτοια κίνηση της εκπαιδευτικού δημιουργεί ερωτηματικά για το πόσο ικανή είναι να ασκήσει το επάγγελμα της. 

Τώρα θα πείτε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενθουσιάζουν την Κεραμέως ... Σωστό κι αυτό ... 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger