Home » » Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης θα νικήσει και σ' αυτόν τον αγώνα και η κυβέρνηση θα δεχθεί την ήττα της.

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης θα νικήσει και σ' αυτόν τον αγώνα και η κυβέρνηση θα δεχθεί την ήττα της.

Από giorgis , Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021 | 10:29 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Μου έχει μείνει μια μικρή ελπίδα ότι η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να παραδεχθεί την ήττα της και να ομολογήσει ότι "έπαιξε" με μια ζωή, ενός αγωνιστή και έχασε. Προφανώς και είναι εγκληματικά τέτοια "παιχνίδια" ...

Αυτή η μικρή μου αισιοδοξία πηγάζει από το γεγονός ότι απ' την μια έχουμε τον Δημήτρη Κουφοντίνα να μην κάνει βήμα πίσω στον στον αγώνα του και να δηλώνει -μέσω της αγωνίστριας γιατρού Κατερίνας Ντουζέπη -χαθήκαμε ρε Κατερίνα, αν νικήσει ο Δημήτρης θα πάρεις τον 'Πάπια" και θα σας κάνω το τραπέζι- ότι «Δε θέλω να πεθάνω, αλλά έτσι που είναι η κατάσταση, δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή».

Ταυτόχρονα έχουμε ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης στο δίκαιο αίτημα του απεργού πείνας σε σημείο που ακόμα και ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή Άρης Σπηλιωτόπουλος. να δηλώνει ότι «το κράτος δικαίου δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί την ανθρώπινη ζωή».

Και δεν είναι ο μοναδικός δεξιός με αυτή την τοποθέτηση:


Συνδυάστε και το γεγονός ότι σήμερα είχαμε την σχεδιασμένη απ' την κυβέρνηση παραίτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη. με την δήλωση της συνηγόρου του Δημήτρη Ιωάννας Κούτροβικ ότι κάποιοι "παραπλάνησαν ακόμη και τον πρωθυπουργό", και θα δείτε ότι η συγκρατημένη αισιοδοξία μου, ότι τελικά ο Κουφοντίνας θα βγει νικητής έχει μια βάση.

Υ.Γ: Στην φώτο εγώ και ο Δημήτρης 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger