Home » , » Τσιμπάνε τ' αλάνια;

Τσιμπάνε τ' αλάνια;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021 | 8:56 π.μ.

Αν και συνήθως απαντάμε σε όσους/ες μας στέλνουν e-mail -και τους ευχαριστούμε γι' αυτή την σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει αναμεταξύ μας- θεωρούμε σκόπιμο να κάνουμε μια διευκρίνηση. 

Εχουμε τα δικά μας κριτήρια ποια απ' θα μηνύματα θα αναδημοσιεύουμε και αυτά δεν έχουν καμιά σχέση αν θα θέματα είναι "πιασάρικα" και ως τούτο αποφέρουν αναγνωσιμότητα. 

Εξυπακούεται ότι το διαδικτυακό μας ταξικό μετερίζι, θέλουμε να έχει ανταπόκριση και μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να έχει αναγνώστες/ιες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πέσουμε στην λούμπα να επικεντρωνόμαστε σε θέματα αρμοδιότητας ...  Espresso.

Γράφουμε τα παραπάνω γιατί είναι το τρίτο ηλεκτρονικό μήνυμα που παίρνουμε απ' την ίδια αναγνώστρια μας που αναφέρεται στο ίδιο θέμα και τώρα μας γράφει ότι "φοβόμαστε" να γράψουμε το όνομα του βουλευτή από τον οποίο, όπως κατάγγειλε ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας δέχτηκε "σεξουαλική επίθεση". Μας παραθέτει ένα όνομα πρώην βουλευτή που υποτίθεστε ότι το της το είπε ο ίδιος ο Γ.Λ., όταν είχαν αισθηματική σχέση, δουλεύοντας στο ίδιο τηλεοπτικό κανάλι πριν δεκαετίες,

Λοιπόν. Να το ξεκαθαρίσουμε. Εμείς την "κάπα μου την έχουμε κρεμάσει στον πλάτανο" που έλεγαν οι αντάρτες του ΔΣΕ. Εκτός απ' την συνείδησή μας δεν θεωρούμε ότι έχουμε να απολογηθούμε σε θεούς και διαόλους, ενώ δεν έχουμε πρόβλημα να βρεθούμε απέναντι από τους αστικούς τους νόμους.

Ο Γ. Λιάγκας είναι ένας άθλιος τύπος που κερδίζει το παντεσπάνι του εμπορευόμενος την γνωστή πραμάτεια: "αίμα, ψέμα, σπέρμα".

Από κει και πέρα όμως αν η αναγνώστρια μας που ισχυρίζεται ότι έχει γνώση συγκεκριμένων γεγονότων ας μας καταγγείλει τα πράγματα με το όνομά της, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των λεγομένων της και εμείς φυσικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να την δημοσιεύσουμε.

Υ.Γ: Για να μην πούμε ότι αυτή η επιμονή για να δημοσιεύσουμε αυτή την "αποκλειστικότητα", παραπέμπει την σκέψη μας ότι έστησαν ηλίθια προβοκάτσια στο blog μας; 

Τσιμπάνε όμως τ' αλάνια; Είμαστε πολλά χρόνια στο πολιτικό κουρμπέτι και τέτοιες φτιάξεις τις ανθιζόμαστε από μακριά, 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger