Home » , » Το κίνημα αλληλεγγύης δεν τρομοκρατείται

Το κίνημα αλληλεγγύης δεν τρομοκρατείται

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021 | 12:16 π.μ.

Από τον ιστότοπο Prolet Connect λάβαμε και παραθέτουμε:

 Τετάρτη 24/2 και ο Δημήτρης Κουφοντίνας διανύει την 48η ημέρα απεργίας, αρνούμενος πλέον και το νερό εδώ και 3 μέρες. Η καλεσμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια από την Συνέλευση Αλληλεγγύης (6η  πανελλαδική ημέρα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Δ.Κ.), χτυπήθηκε ακόμα μια φορά από την αστυνομία.

Στο ίδιο έργο θεατές: στους δρόμους της Αθήνας, τα μαντρόσκυλα της καταστολής κατεβάζοντας ακόμα και την «αύρα» της ελληνικής αστυνομίας, χτύπησαν, καταδίωξαν και φλόμωσαν με χημικά τους εκατοντάδες αλληλέγγυους. Παρά την απαγόρευση, το κίνημα της αλληλεγγύης έσπασε τον τρόμο που θέλουν να επιβάλλουν οι αστοί στην πρωτεύουσα. Ο κόσμος που πρόλαβε να προσεγγίσει το σημείο της συγκέντρωσης ήταν τριπλάσιος από τις προηγούμενες φορές.

Η παράνομη και ρεβανσιστική πολιτική της κυβέρνησης που οδηγεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα στον θάνατο, δημιουργεί ένα άνευ προηγουμένου βάρβαρο και τοξικό σκηνικό. Η οποία πεισματικά αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους που η ίδια ψηφίζει.  Η καραμέλα που επικαλούνται περί «κράτος δικαίου» λιώνει… Την ευθύνη για ότι πάθει ο απεργός πείνας και δίψας την φέρει ακέραια η κυβέρνηση της ΝΔ και η αστική τάξη της χώρας.

Αλληλεγγύη στους προσαχθέντες της σημερινής κινητοποίησης

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger