Home » , » Παρενέργειες της υπόθεσης Κιμούλη

Παρενέργειες της υπόθεσης Κιμούλη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021 | 11:24 μ.μ.

Από τον αναγνώστη μας που υπογράφει σαν JeronimoG, πήραμε και παραθέτουμε το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα, σημειώνοντας ότι εμείς δεν έχουμε καμιά διάθεση να εμπλακούμε σε αντιπαραθέσεις που δεν μας αφορούν. Για να μην θεωρηθεί όμως ότι κάνουμε λογοκρισία στον καθημερινό αναγνώστη μας, όπως αυτοπροσδιορίζεται ο επιστολογράφος μας, παραθέτουμε το κείμενο του. 

Θα σας ήμουν υπόχρεος αν θα μπορούσα να καταχραστώ λίγο τον πολύτιμο χώρο σας και να αναφερθώ στην λάσπη και στα χτυπήματα κάτω απ' την ζώνη που δέχεται το ΚΚΕ με αφορμή την υπόθεση της ανήθικης συμπεριφοράς του Γ. Κιμούλη που αποκαλύφθηκε. Σύμφωνα με όσα γράφει η κ. Ελενα Ακρίτα στο facebook της η δημοσιογράφος του "Ριζοσπάρη" κ. Σοφία Αδαμίδου, με κείμενο της υπερασπίστηκε τον θιασάρχη και μ' αυτό τον τρόπο  "διασύρει το ΚΚΕ με την συμπεριφορά της και μετά το χρησιμοποιεί ως ομπρέλα για να μην την πάρουν τα σκάγια. Και δε ντρέπεται".

Το ΚΚΕ δεν μπορεί να αναλαμβάνει την ευθύνη για την στάση που τηρούν μεμονωμένα μέλη του και είναι άδικο οι απόψεις μιας δημοσιογράφου του "Ρ" να χρεώνονται στο κόμμα. 

Σας θα παρακαλούσα να παραθέσετε το κείμενο του δημοσιογράφου Γιώργου Πετρόπουλου που υπάρχει στο νήμα της κ. Ακρίτα.

Την κ. Αδαμίδου την γνωρίζω πολύ καλά. Δουλέψαμε μαζί, για πάνω από 20 χρόνια, στον Ριζοσπάστη. Μην δίνετε σημασία. Όσο κι αν το προσπαθεί να προσβάλει τα θύματα στο χώρο του θέματος, την κ. Υψηλάντη αλλά και την Έλενα το μόνο που καταφέρνει είναι να καταρρακώνει τον ίδιο τον εαυτό της. Και το κάνει ακόμη χειρότερο στην προσπάθειά της να πολιτικοποιήσει το θέμα. Τι φταίει το ΚΚΕ για τον Κιμούλη; Το ΚΚΕ του είπε να συμπεριφέρεται έτσι όπως τον καταγγέλλουν; Ο Κιμούλης από το τέλος της δεκαετίας του '80 δεν είχε σχέση με το ΚΚΕ. Επανήλθε σ' αυτό τελευταία, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν του έδωσε αυτό που ήθελε στο ίδρυμα Νιάρχος. Μήπως φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για την συμπεριφορά του όταν ήταν ΣΥΡΙΖΑ; Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη. Κι ακριβώς γι' αυτό το λόγο, το ΚΚΕ δεν φέρει καμία ευθύνη που ένα μέλος του, η κ. Σοφία Αδαμίδου, γράφει όσα γράφει. Το προσβάλει όμως με αυτά που γράφει. Ας το καταλάβει κι ας σταματήσει όσο είναι νωρίς. Κι ας μην αντιδρά με αίσθημα ενοχής. Δεν θα της ζητήσει, για παράδειγμα, κανένας ευθύνη για τον κ. Σπυρόπουλο επειδή κάποτε συνεργάστηκε μαζί του.

Σας ευχαριστώ

Συναγωνιστικά ο καθημερινός αναγνώστης σας 

JeronimoG

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

2 Φεβρουαρίου 2021 στις 9:47 π.μ.

Εκει στον Περισσο αφηνεται να γραφουν οσοι
θελουν και να γραφουν οτι θελουν αλλα εσεις
οι εγκεφαλοι του κομματος δεν φερνεται καμια
ευθυνη για τα οσα γραφουν?? Αυτο τοτε οπως καλα
καταλαβαινουμε καιρο χρονια τωρα δεν ειναι κομ
μα κομμουνιστικο αλλα μπατε σκυλοι κι αλεστε και....

14 Ιουνίου 2021 στις 3:22 μ.μ.

Ρε παλουκαρια, αμανε υπηρχε σοβαρη και υπολογισιμη κομμουνιστικη αριστερα σ' αυτη την χωρα, θα υπηρχαν κυβερνησεις του ΓΑΠ, του Σαμαρα, του Βουδα, του Αλεκση και του Ζαβου Κουλη; Θα υπηρχε αυτη η εναλλαγη και επαναληψη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ΤΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και βλεπουμε;;; Τοσοι αποτυχημενοι σωτηρες να "κυβερνουν" με μονο σκοπο την σωτηρια μας;;; Παμε τωρα ολοι μαζι να επενελαβουμε το του Χαρρυ- Κλυνν: "Νηστικομουνινηστικομουνινηστικομουνινηστικο...κωμα". Εκει στον Περισσο μοιαζουν σαν καστα εβραιομασονων, που σκεφτονται το μαγαζακι τους και την διαιωνιση της ψευτοαριστερης κουλτουρας τους. Βλεπεις τα απροσωπα στηριζονται σε μια ηρωικη(και με λαθη...) ιστορια οπως και σε σημαντικους αγωνιστες κομμουνιστες που εδωσαν και την ζωη τους για τον λαο, τον τοπο και το παγκοσμιο κινημα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger