Home » , , » Η Αμερικανική Πρεσβεία διατάζει η κυβέρνηση εκτελεί - Το νομοσχέδιο Κεραμέως είναι η απογείωση της ταξικής εκπαίδευσης (Βίντεο)

Η Αμερικανική Πρεσβεία διατάζει η κυβέρνηση εκτελεί - Το νομοσχέδιο Κεραμέως είναι η απογείωση της ταξικής εκπαίδευσης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 | 10:07 μ.μ.

Δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη ότι ζούμε σε μια μπανανία. Το κυβερνητικό πολιτικό προσωπικό δεν είναι απλώς οι οι θελαπαίνιδες των ντόπιων πλουτοκρατών, αλλά και υπηρέτες των προσταγών της ηγεσίας που υπάρχει στην μητρόπολη του καπιταλισμού. Παράλληλα η παρακάτω είδηση μας δείχνει την "ενημέρωση που μας παρέχουν τα καθεστωτικά Πετσωμένα ΜΜΕ.

Την προσοχή μας. Εμείς δεν έχουμε καμιά εκτίμηση στον πολιτικό σχηματισμό ΜΕΡΑ25 και στον επικεφαλής του. Στην προκειμένη περίπτωση όμως ισχύει το ρητό "γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμα"

Μας γράφει, λοιπόν ο Γιάνης Βαρουφάκης στον λογαριασμό που διαθέτει στο twitter: "Χτες, στη Βουλή, κατέθεσα ντοκουμέντο της Πρεσβείας των ΗΠΑ που δημοσίευσαν τα Wikileaks που εξηγεί την πρεμούρα Μητσοτάκη να βάλει την αστυνομία στα ΑΕΙ. Ουσιαστικά, ήταν εντολή της Πρεσβείας! Σιγή ιχθύος από τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης". Στην ιστοσελίδα του πολιτικού μορφώματος, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά γι' αυτό το γεγονός).

Αυτή, λοιπόν την είδηση που εμείς την θεωρούμε αποκαλυπτική κανένας από τους αρχισυντάκτες των δελτίων ειδήσεων δεν την θεώρησε άξια αναφοράς.

Εχουμε αναφερθεί στο πώς ιεραρχούν και προβάλλουν τις ειδήσεις τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οπότε θα το προσπεράσουμε. 

Αξίζει όμως να αφιερώσετε ένα δεκάλεπτο και να παρακολουθήσετε το παρακάτω βιντεάκι. (Είναι από την ραδιοφωνική εκπομπή του Μπογιόπουλου),
Σ' αυτό το ταξικός συνδικαλιστής εκπαιδευτικός, με απλό και κατανοητό τρόπο μας αναλύει την ταξική αντιεκπαιδευτική μορφή του νομοσχεδίου της Κεραμέως - Χρυσοχοϊδη που ψηφίστηκε. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger