Home » , » Δημήτρη Κουφοντίνα είσαι νικητής. Είτε με τη ζωή, είτε με το θάνατο σου.

Δημήτρη Κουφοντίνα είσαι νικητής. Είτε με τη ζωή, είτε με το θάνατο σου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021 | 10:54 π.μ.

Της Τ. Γ.

"Κάτι απέραντα σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Μητσοτακικοκρατίας".. 

Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν δολοφονείς μεθοδικά κατά συρροή για το χρήμα και το κέρδος, γίνεσαι φίλος, κουμπάρος, και Αφεντικό τους..

Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν είσαι "αδιάβαστος" αλαζόνας, αμερικανόδοτος και υπέρμαχος της ανεξέλεγκτης βίας και κτηνωδίας, γίνεσαι Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

 Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν είσαι θρησκόληπτη σκοταδίστρια, μπατσολάγνα και απαίδευτη, γίνεσαι Υπουργός Παιδείας. 

Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν είσαι αθλητής της κυβίστησης, πρωταθλητής του γλειψίματος, γελοίος τηλέμπορας, γίνεσαι Υπουργός Ανάπτυξης. 

Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν είσαι τσεκουράτος "λεβέντης", θρασύς, είρωνας και καιροσκόπος, γίνεσαι υπουργός Εσωτερικών ... 
 
Στο Κράτος "Δικαίου" τους, αν συναγελάζεσαι με παιδοβιαστές και κατακρημνίζεις ότι υπάρχει στην πολιτιστική μας κληρονομιά, τότε διορίζεσαι και παραμείνεις Υπουργός Πολιτισμού. 

Στο Κρατος "Δικαίου" τους, αν είσαι κολαούζος της εξουσίας, φιλοτομαριστής, εθνικός ρουφιάνος, αργυρώνητος παπαγάλος και σφουγκοκωλάριος, τότε ναι, είσαι άριστο υλικό για τον κόσμο που θέλουν να οικοδομήσουν, τότε ναι είσαι ο άνθρωπος τους. 

Μα αν όλα τούτα μισείς, αν στους προσκυνημένους δεν ανήκεις, αν ένα κόσμο πιο δίκαιο και φωτεινό ονειρεύεσαι και αγωνίζεσαι, τότε είσαι ΕΧΘΡΟΣ τους. Τότε επιδιώκουν την εξόντωση σου, παραβιάζοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης, παραβιάζοντας ακόμα και τους δικούς τους νόμους. Και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν μέχρι τα άκρα. Να γίνουν τα περιττώματα της Ιστορίας, όπως κάθε εξουσία που νεκρούς απεργούς πείνας, είχε. 

Δημήτρη Κουφοντίνα είσαι νικητής. Είτε με τη ζωή, είτε με το θάνατο σου.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger