Home » , » Μέσα σε ένα χρόνο, τον χρόνο της φονικής πανδημίας, το προσωπικό του υπουργείου του Χρυσοχοϊδη αυξήθηκε κατά 4.548 άτομα αλλά στο υπουργείο Υγείας το προσωπικό μειώθηκε κατά 1.689 άτομα Νεοδημοκρατική κανονικότητα!.

Μέσα σε ένα χρόνο, τον χρόνο της φονικής πανδημίας, το προσωπικό του υπουργείου του Χρυσοχοϊδη αυξήθηκε κατά 4.548 άτομα αλλά στο υπουργείο Υγείας το προσωπικό μειώθηκε κατά 1.689 άτομα Νεοδημοκρατική κανονικότητα!.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 | 9:31 μ.μ.

Χτες μιλώντας για τις κυβερνητικές "προτεραιότητες" είχαμε κάνει αναφορά για τους νέους πολεμικούς εξοπλισμούς, την στιγμή που με συνειδητή κυβερνητική επιλογή καταρρέει το δημόσιο σύστημα υγείας.

 Το πώς λοιπόν παγιώνεται το καθεστώς της βάρβαρα ταξικής, ανάλγητης δεξιάς, το κάνουν πιο ξεκάθαρα κάποια ακόμα επίσημα νούμερα με πηγή το υπουργείο Εσωτερικών.

Την προσοχή σας. Το κατ' ευφημισμό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τον Γενάρη του 2020 είχε 67.096 ανθρώπους προσωπικό. Τον Γενάρη του 2921, ένα χρόνο μετά το προσωπικό του ανέρχεται σε 71. 644 άτομα.  Εχουμε δηλαδή μια αύξηση 4 548 άτομα  

Παράλληλα το υπουργείο Υγεία τον Γενάρη του 2020 είχε 78.220 ανθρώπους. Τον Γενάρη του 2021, αυτή την εποχή δηλαδή, το προσωπικό του είναι 76.540.  Οπως βλέπουμε μέσα σε ένα χρόνο, τον χρόνο της φονικής πανδημίας στο υπουργείο Δημόσιας τάξης αυξήσαμε το προσωπικό, με βάση πάντα τα δικά τους επίσημα στοιχεία κατά 4.548 άτομα αλλά στο υπουργείο Υγείας το προσωπικό μειώθηκε κατά 1.689 άτομα. 

Δεν απαιτούνται δηλαδή, παρά μόνο κάποιοι αριθμοί για να μπορεί να καταλήξει κάποιος/α σε συμπεράσματα, που θα ,μπορούσαν να προέλθουν από ολόκληρη πολιτική ανάλυση.

Υ.Γ. Τα στοιχεία που αναφέραμε, μας τα γνωστοποίησε ο Ν. Μπογιόπουλος από την σημερινή του ραδιοφωνική εκπομπή.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger