Home » , » Τι σόι Δεξιά από τα 50s θα ήταν αν δεν είχε και τους ... ρουφιάνους υπηρεσίας;

Τι σόι Δεξιά από τα 50s θα ήταν αν δεν είχε και τους ... ρουφιάνους υπηρεσίας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 | 7:09 μ.μ.

Σύμφωνα με το σκονάκι που διάβασε αυτολεξεί ο Κυρανάκης στον αέρα του Open, ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε ήταν μέλος κάποιας συλλογικότητας, η οποία επιτέθηκε προ ημερών σε κάποιο υπουργείο. 

Και η ΕΛ.ΑΣ. που ήξερε ποιος είναι και τι κάνει, τον άφησε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Και όταν οι Δελτάδες τον συνάντησαν τυχαία στη Νέα Σμύρνη, εκείνος προσπάθησε να αποσπάσει το υπηρεσιακό περίστροφο ενός εξ αυτών. Εκείνοι όχι μόνο δεν τον συνέλαβαν, αλλά έπιασαν και κουβέντα μαζί του, η οποία όμως δεν πήγε και πολύ καλά και τότε είπαν να τον συλλάβουν. 

Κι ενώ το παιδί τις έτρωγε από δέκα μεριές κατάφερε να τραυματίσει όχι έναν αλλά δύο από αυτούς (στους οποίους παρεμπιπτόντως ευχήθηκε περαστικά και το... κομάντο της πλατείας Εξαρχείων, Θάνος Πλεύρης). Τέσσερις δικαιολογίες βρήκαν τα παπαγαλάκια για να δικαιολογήσουν το πέσιμο: συνωστισμός, ενέδρα, επίθεση με τρικάκια «υπέρκομψης» και αφαίρεση όπλου! Το μηδέν στα τέσσερα το λες και χειρότερο από τα ποσοστά του Σακίλ Ο Νιλ στις ελεύθερες βολές...

Η κυβερνητική εκπρόσωπος βέβαια κάλυψε τον Κυρανάκη που προφανώς έκανε τη δουλειά του ως… ρουφιάνος υπηρεσίας. 

Η Αριστοτελία Πελώνη ξεκαθάρισε αμέσως ότι φαινόταν το πρόσωπο του νεαρού στο βίντεο οπότε ήταν εύκολη η αναζήτηση στους (ψηφιακούς πλέον) φακέλους (η Palantir, η σκοτεινή αυτή CIAγέννητη εταιρεία με τις ογκώδεις βάσεις δεδομένων και τα προγράμματα ψηφιακής αναγνώρισης προσώπων που πλασάρει, έχει άραγε κάποια σχέση με την άμεση «αναγνώριση» και το ηλεκτρονικό «φακέλωμα» που του έγινε; Ήρεμα ρωτάμε), πηγαίνοντας την επίσημη ενημέρωση σε άλλα επίπεδα. «Στις κυβερνήσεις της ΕΡΕ εκτός από τους χωροφύλακες δομικό ρόλο είχαν και οι ρουφιάνοι. Η “νέα ΕΡΕ” του Μητσοτάκη, του Χρυσοχοΐδη, του Βορίδη, του Γεραπετρίτη και των άλλων “μεταρρυθμιστών” δεν θα μπορούσε να μην... τιμήσει τις παραδόσεις!», σχολίασε ο Βαγγέλης Δεληπέτρος. 

Τι σόι Δεξιά από τα 50s λέμε ότι είστε τόσο καιρό... Αν δεν δείρετε και κανέναν αναιδή αντιφρονούντα επειδή έτσι γουστάρετε, δεν κάνουμε δουλειά!

Πηγή:  Γιάννης Πούλλος - newsletter, Documento

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger