Home » , » "Ήταν λες και είχαμε καμιά δικτατορία."... Αυτόπτες μάρτυρες της μπατσάδικης κτηνωδίας στην Νέα Σμύρνη κάνουν σμπαράλια το ψεύτικο κυβερνητικό αφήγημα

"Ήταν λες και είχαμε καμιά δικτατορία."... Αυτόπτες μάρτυρες της μπατσάδικης κτηνωδίας στην Νέα Σμύρνη κάνουν σμπαράλια το ψεύτικο κυβερνητικό αφήγημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 | 7:01 μ.μ.

Ενα μεγάλο μπράβο στον Μάνο Φραγκιουδάκη για το πολύ αποκαλυπτικό του ρεπορτάζ σχετικά με το κρεσέντο μπατσάδικης βαρβαρότητας χθες στην πλατεία Νέας Σμύρνης.

Οι τέσσερις αυτόπτες μάρτυρες που αναφέρουν τις εμπειρίες τους στο δημοσίευμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα  NEWS 24/7 κάνουν σμπαράλια την κυβερνητική προπαγάνδα που πάει να παρουσιαστεί από τα non-paper, που διακινεί το Μέγαρο Μαξίμου. 

Η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο και έτσι είδαμε τι πραγματικά συνέβη, η Πόπη Σταυροπούλου, είναι συγκλονιστική στην αφήγησή της: 

"Ήταν λες και είχαμε καμιά δικτατορία."... “Το παιδί που έχω τραβήξει στο βίντεο το χτυπάνε αλύπητα. Αλύπητα. Ειλικρινά όλο αυτό με ξεπερνάει. Ξέρετε, καμιά φορά, δεν τα πιστεύεις αυτά που ακούς μέχρι να σου τύχουν. Νιώθω φοβερές τύψεις για αυτό το παιδί που έφαγε τόσο ξύλο, γιατί ήρθε απλώς να μας υποστηρίξει μιλώντας στον αστυνομικό ήρεμα. Τον άκουσα να ρωτάει τον αστυνομικό: «Τα βάζετε με τις οικογένειες και τα παιδιά;» και του απαντάει αυτός: «Εσένα θα σε κανονίσω τώρα». Τον ρώτησα γιατί απειλεί τον άνθρωπο. Εκείνος πήγε δίπλα στον νεαρό και τότε έβγαλα το κινητό να καταγράψω τι γινόταν. Του λέει λοιπόν: «Συλλαμβάνεσαι». Και ξεκινάνε να τον χτυπάνε χωρίς κανένα λόγο. Ο άνθρωπος φώναζε «Πονάω», είχαν βγει από τα μπαλκόνια και φώναζαν στους τραμπούκους να σταματήσουν. Οι άνθρωποι από την πλατεία, το ίδιο. Εγώ κοιτούσα το παιδί που χτυπούσαν και με έπιασαν τα κλάματα από τα χτυπήματα. Μόλις σταμάτησα να τραβάω το βίντεο, έρχεται ένας από τους αστυνομικούς και πάει να μου πάρει το κινητό από το χέρι: «Σβήσε τώρα το βίντεο» μου έλεγε. «Δεν σβήνω κανένα βίντεο» του απάντησα. Μα τι είναι αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν;”

Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

Λίγα μέτρα πιο μακριά, βρισκόταν ο Δημήτρης Παπαθανασίου, ο οποίος μένει σε πολυκατοικία πάνω στην πλατεία και εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι του. “Οι αστυνομικοί με τα μηχανάκια έκαναν ελέγχους από το πρωί. Εκείνη την ώρα, στην πλατεία βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά κατά κύριο λόγο, όπως συμβαίνει πάντα στην Νέα Σμύρνη. Ξεκίνησαν όλα από έναν έλεγχο. Απ’ ότι καταλάβαινα, κάποιος αντέδρασε όταν τον έγραφαν -λεκτικά πάντα- και έτσι ξεκίνησε όλο το περιστατικό. Άρχισαν να δέρνουν ανελέητα. Μιλάμε για πολύ ξύλο και χωρίς λόγο. Και το δικό μου το βίντεο δεν κατέγραψε όλο το περιστατικό γιατί στην αρχή προσπαθούσαμε με φωνές να τους σταματήσουμε. Βλέπαμε να τον χτυπάνε και στο κεφάλι και παντού. Λογικά το παιδί θα έχει πρόβλημα από τα χτυπήματα”. ..Κινούμαι πολύ στην πλατεία, γιατί έχω και δύο πολύ μωρά παιδιά. Ήταν ένα γεγονός που το έβλεπα να έρχεται. Το κάνουν συνεχώς. Μας απευθύνονται πολύ προκλητικά, πολύ επιθετικά, πολύ προσβλητικά, με ένα στυλ «θα σας γ… φύγετε». Εντάξει για τα περί επίθεσης εναντίον τους είναι αθλιότητες της ΕΛ.ΑΣ. και των μέσων που τα αναπαράγουν. Είδαμε χίλιοι άνθρωποι τι έγινε και θεωρούν πως θα πιστέψουμε κάτι που δεν υπήρξε ποτέ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger