Home » , » Περιμένουμε τώρα τα γκάλοπ με το 99% να λένε πως τους αρέσει να τρώνε ξύλο

Περιμένουμε τώρα τα γκάλοπ με το 99% να λένε πως τους αρέσει να τρώνε ξύλο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 | 7:53 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175  

Το παραμύθι τελειώνει, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι. Τι σχέση έχει όμως ο μπάτσος με το νοστιμότατο γουρουνάκι; Το ένα το τρως, από τον άλλο τις τρως.

Τα παραμύθια της Ασφάλειας τέλειωσαν μόλις ο κόσμος είδε τα video και έμαθε τι πραγματικά συνέβη στη Νέα Σμύρνη. Οπότε ήταν φυσικό να ξεσηκωθεί, αφού, αν δεν το έκανε, θα έτρωγε καθημερινά ξύλο με το θα τον έβλεπε ο μπάτσος.

Οι μπάτσοι τομάρια δολοφόνοι έσπασαν στο ξύλο όποιον βρήκαν μπροστά τους, χωρίς καμιά αφορμή. Το έχουν ξανακάνει άπειρες φορές, θα το ξανακάνουν. Σε κάθε χούντα άλλωστε αυτά είναι «κανονικότητα». Αλλά «κοιμόμασταν με τις πόρτες ξεκλείδωτες»! Ή όχι; Έτσι ήταν και στη χούντα του προδοτών της Κύπρου, που φρόντισε να αποφυλακίσει ο Μητσοτάκης.

Βγήκε ο άλλος Μπογδάνος, ο Κυρανάκης κι έδωσε στην δημοσιότητα το όνομα του ανθρώπου που έφαγε ξύλο! Στο μεταξύ δε μας λένε και το όνομα του παρτουζάκια παιδεραστή πρώην υπουργού της ΝΔ που το φυλάνε σαν το μυστικό του υγρού πυρός; Ε;

Θα λέγαμε «μπράβο» στην αστική δήθεν δικαιοσύνη για τα ανέκδοτα που είπε σήμερα αν δεν έπεφταν τόσο ξύλο και χημικά. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με άσκηση βίας από αστυνομικούς σε βάρος πολιτών, χθες μετά το μεσημέρι, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης με αφορμή ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό.

Ακούν τα σκουλήκια οι αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι; Δεν ήταν Αναρχικοί, δεν επιτέθηκαν. Βγήκες έξω; Δε πα’ να έστειλες μήνυμα, να είσαι με τα παιδιά, θα σε ρημάξουν το ξύλο! Και θα φας και πρόστιμο! Μια ερώτηση προς την εισαγγελέα, η οποία δεν αμφιβάλλω πως είναι εντιμότατη. Αν δεν ξεσηκώνονταν οι κάτοικοι από την εγκληματική συμπεριφορά των χουντικών θα κάνατε προανακριτική; Με το χέρι στην καρδιά, πείτε μας, μήπως είναι πυροσβεστικό μέτρο, ένα από τα κόλπα του αστικού κράτους, για να σταματήσει ο κόσμος να διαμαρτύρεται;

Θα δείξει. Από τι; Πρώτον αν θα μάθουμε τα ονόματα των εγκληματιών με στολές και δεύτερον αν τιμωρηθούν. Επειδή όλα τα πρόστιμα μπήκαν με τον ίδιο παράνομο τρόπο δείχνοντας τα βαφτιστήρια την ίδια περίπου βλακεία, αλαζονεία και αυταρχισμό, απαιτούμε να διαγραφούν αμέσως! Ακόμη οι προσλήψεις των γαλάζιων καθαρμάτων στην ΕΛΑΣ δεν είναι μόνο ρουσφετολογικές, αλλά επικίνδυνες. Γι αυτό τα παράσιτα μετά την πτώση της Χούντας Μητσοτάκη θα πρέπει να πάρουν δρόμο.

Ο ξεσηκωμός πρέπει να συνεχιστεί, αλλιώς θα καταλήξουμε να τρώμε ξύλο γιατί ο μπασκίνας ξύπνησε άσχημα. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την εγκληματική συμπεριφορά, που σηκώνει όχι απλά απόταξη, αλλά φυλακή. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να συμβιβαστούμε, να καθησυχάσουμε και πολύ περισσότερο να υποχωρήσουμε.

Με τον δίκαιο ξεσηκωμό του κόσμου το σκατό των χουντικών πήγε στην κάλτσα. Περιμένουμε τώρα τα γκάλοπ με το 99% να λένε πως τους αρέσει να τρώνε ξύλο. Αν υπήρχαν κανάλια τότε με τον προδότη εγκληματία Παπαδόπουλο τα ίδια θα έλεγαν. Αυτός δεν μαγείρευε δημοσκοπήσεις αλλά δημοψηφίσματα.

Ό,τι και να πουν κανείς δεν πιστεύει. Καταποντίζονται! Σε λίγο, όπως λέει κι ο Σαμαράς που χαίρεται ιδιαίτερα με τις μαλακίες του Μητσοτάκη, θα ψάχνουν για πιλότο ελικοπτέρου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger