Home » , , » Γαλάζια γεμάτα καθίκια

Γαλάζια γεμάτα καθίκια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 | 5:09 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα καθίκια που έχει η ΝΔ είναι πάρα πολλά, περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη αστική συμμορία. Καθίκι ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και οι κηφήνες της βουλής. Καθίκια οι παπαγάλοι, τα τρολλ και πολλά από τα ορφανά των ναζί που επέστρεψαν στις τελευταίες εκλογές στη γαλάζια συμμορία.

Πολλά τα καθίκια, το μέγεθος διαφέρει. Από το μικρό καθικάκι που θα πάει με μέσον να φάει τη δουλεία του άλλου, μέχρι το μεγαλύτερο καθίκι όλων τον ίδιο το δικτάτορα.

Ένα καθίκι είπε σήμερα πως το 20% πεθαίνει εκτός ΜΕΘ, αλλά είναι μικρό το ποσοστό! Να θυμίσω πως μπήκαμε σε καραντίνα εδώ κι ένα χρόνο, ανεχτήκαμε ένα σωρό σκληρά μέτρα Μητσοτάκη για ένα πιο μικρό ποσοστό, το 3% που είναι η θνησιμότητα του ιού.

Παραδέχονται επίσης πως πεθαίνουν άνθρωποι επειδή δεν έφτιαξαν ΜΕΘ παρά τα όσα έλεγαν! Το ότι είναι εγκληματίες το δέχτηκαν, στο ποσοστό διαφωνούν! Αν είναι 80% που λένε οι γιατροί ή 20% που λένε αυτοί! Το 20% των 7.754 είναι 1.550 άνθρωποι! Δεκαπέντε φορές το Μάτι, αφού τα μετράνε όλα με το Μάτι.

Και τι κάνει η δικαιοσύνη; Τίποτα! Αν πετάξει όμως κανείς χαρτάκια έξω από το σπίτι πολιτικού, τον πήρε και τον σήκωσε!

Καθώς έχουμε πει γι’ αυτό το έγκλημα που γίνεται, θα πούμε για ένα άλλο που πρόκειται να γίνει. Ένα ακόμα καθίκι, από τα μεγάλα, ο Πορτοσάλτε είναι της γνώμης πως δεν πρέπει να γίνουν προσλήψεις γιατρών, μίλησε για λεφτόδεντρα, ενώ περιμένει να περάσει η πανδημία για να διώξει τους γιατρούς!

Αυτούς που έλεγε η «υπέρκομψη» να χειροκροτούμε για να πει μετά το άλλο καθίκι o πλέον άχρηστος υπουργός Υγείας πως δεν χρειάζονται αυξήσεις οι γιατροί αφού πήραν χειροκρότημα!

Είναι πλέον ζήτημα ζωής και θανάτου να αγωνιστούμε για το ΕΣΥ. Λεφτόδεντρα βρήκαν για να πάρουν αεροπλάνα, να διορίσουν μπάτσους και να κάνουν μεγάλους περιπάτους και περιδρόμους.

Το ένα καθίκι χειρότερο από το άλλο. Κι όλα γεμάτα περιττώματα. Πρόκειται για τους χειρότερους πιο αδίστακτους και στυγνούς εγκληματίες.

Σε λίγο θα ξανανοίξουν τα σχολεία πάλι χωρίς εκπαιδευτικούς. Πάλι θα στριμώξουν τις αίθουσες κλουβιά τους μαθητές.

Τι θα αλλάξει; Ο αριθμός των τεστ. Οι τηλεοπτικοί βόθροι δεν θα λένε για τα νοσοκομεία, κι αυτοί θα συνεχίσουν την καταστροφή. Είναι καιρός να τους σταματήσουμε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger